kasiakasia

kasiakasia

Lubię escape roomy :) Chcę odwiedzić kiedyś wszystkie :)

103 Besucht

65 Geplant

Navigator

143 Punkte

100
143 Pkt
150

Alle Bewertungen

Escape Room Wampir
Wampir

Pokój z dreszczykiem :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 07.06.20

Bardzo przyjemnie straszny pokój :) świetny początek rozgrywki, a później jest równie ciekawie. Zagadki na średnim poziomie trudności są bardzo spójne z całym klimatem rozgrywki. Warto odwiedzić :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Odkrywcy
Odkrywcy

Pozytywne zaskoczenie :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 29.06.20

Bardzo fajny pokój, z dużym potencjałem. Idealne wykorzystanie powierzchni, sporo różnorodnych zagadek i kilka ciekawych rozwiązań :) pokój znajduje się klika minut drogi autem od Poznania więc naprawdę warto odwiedzić :) bardzo miła obsługa :) Polecam :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room 007 Misja Toruń
007 Misja Toruń

007 zgłoś się :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 30.06.20

Fajny pokój w klimacie jaki chyba lubimy najbardziej :) Misja specjalna to coś dla nas :) oczko wyżej daje za świetne wykorzystanie lokalizacji pokoju i dużo nawiązań do Torunia :) super obsługa! Polecam :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Opętanie
Opętanie

Zaskakujący obrót zdarzeń

04.07.20 | Besuchsdatum: 30.06.20

Świetny pokój z super fabułą :) początek to 100 % definicji współpracy, a potem robi się tylko ciekawiej :) polecam dla grup po co najmniej kliku pokojach, bo zagadki potrafią sprawić kłopot. Super obsługa! Jak jesteście w Toruniu to 'grzech' nie spróbować :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Godzina do zmroku
Godzina do zmroku

Mroczna historia...

04.07.20 | Besuchsdatum: 02.07.20

Pokój, który budzi niepokój... Super pomysł na początek rozgrywki, szczególnie dla dwóch osób :) Mroczny klimat i idealnie dopasowane do niego zagadki robią robotę :) bardzo miła obsługa :) z czystym sumieniem polecam, nie jest aż tak strasznie :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Skarbiec
Skarbiec

Misja zakończona sukcesem :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

Super pokój z bardzo dużą liczbą zagadek, na które trzeba znaleźć sposób i plan :) Wystrój to nic innego jak prawdziwy skarbiec, dzięki czemu bardzo łatwo wczuć się w klimat :) pokój dla grup początkujących i zaawansowanych. Dla naszej 2 osobowej grupy okazał się idealny, jak idziecie w więcej osób to najważniejsza jest komunikacja i dobry podział zadań :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Piramida pełna niespodzianek :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

Wystrój pokoju to prawdziwy sztos! Super klimatyczny początek rozgrywki i końcówka na bogato :) pokój jest dość wymagający i bez dobrej współpracy ciężko iść dalej :) Obsługa super :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pokój Czarnego Pana
Pokój Czarnego Pana

Czarny Pan został pokonany ;)

04.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

Przyjemny pokój, z klimatem nie tylko dla fanów Harrego Pottera :) zagadki są łatwe dlatego będzie idealny dla grup początkujących, niemniej te zaawansowane również będą zadowolone :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Statek Piracki
Statek Piracki

Rewelacja :)

04.07.20 | Besuchsdatum: 01.07.20

Fantastyczny pokój gdzie wszystko się zgadza - klimat, wystrój, zagadki! Przeżyliśmy prawdziwą piracką przygodę :) pokój będzie dobry dla grup na każdym poziomie zaawansowania oraz w każdym wieku :) obsługa na medal :) dziękujemy za miłą rozmowę, wrócimy na pozostałe pokoje :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Operacja: Metro
Operacja: Metro

Wow! 11/10

04.07.20 | Besuchsdatum: 02.07.20

Pokój na najwyższym poziomie, z resztą jak zawsze w przypadku Wyjścia awaryjnego, szokujące jest natomiast to, że jest jeszcze lepszy niż poprzednie propozycje. Wystrój jest tak autentyczny, że chwilami zastanawiasz się czy przypadkiem nie nastąpiła jakaś teleportacja :) Zagadki są spójne i w klimacie, poziom trudności oceniam jako średni. Obsługa fantastyczna :)
W skrócie - jest to topka i trzeba ten pokój odwiedzić, nie ma innego wyjścia!

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Antwort der Firma {compr}

Bardzo jest nam miło. Kiedy tworzymy nowy pokój zawsze nachodzi nas myśl czy uda nam się zrobić krok w przód. Czytając takie komentarze serce się Nam raduje :D Oczywiście podziękowania przekażemy też mistrzowi gry, który Was prowadził. Oczywiście nie spoczywamy na laurach, ruszyliśmy z budową nowego scenariusza. Mamy nadzieję, że wrażenia będą również dobre ;) Pozdrawiamy

Weiter anzeigen