Asia Król
  • Escape Room Testament

    Testament
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Archivbewertung

    Wujek sobie wszystko zaplanował

    15.02.2019 | Besuchsdatum: 15.02.2019

    Jedno z najfajniejszych miejsc, które do tej pory odwiedziłam! Fajna historia, ciekawe rozwiązania i zero elektroniki. Mimo swoich kilku lat na rynku dalej zaskakuje i spokojnie plasuje się bardzo wysoko w mojej klasyfikacji ER.
    Na duży plus personel całego Domu Kluczy - bardzo pozytywne podejście do klientów.
    Ogromna szkoda, że wkrótce Dom Kluczy znika z mapy ER w Warszawie :(

  • Escape Room Olimp

    Olimp
    Room Escape
    Warszawa

    Bogowie wiedzieli co robią

    02.10.2018 | Besuchsdatum: 29.09.2018

    Pokój przepiękny wizualnie! Spokojnie jest na czym zaczepić oko i to na dłużej niż kilka minut (rekwizyty szczególnie fajnie wypadają później, podczas robienia zdjęć po ucieczce ;) ).
    Pod kątem stopnia trudności określiłabym go jako łatwy i w sumie gdybyśmy nie zawiśli na banale związanym z otwieraniem drzwi, to spokojnie zamiast 20 minut zostałoby nam i 30.
    Idealny pokój dla 2 osób.

  • Escape Room Legowisko Kanibala

    Legowisko Kanibala
    Zagadkownia
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Sympatyczny pokój z małym "ale"

    01.07.2018 | Besuchsdatum: 14.01.2018

    Ciekawe rozwiązania oraz zagadki i miła obsługa, która zareagowała bardzo szybko na jeden element, który w naszym przypadku nie zadziałał.
    Dużym minusem jest opcja wyjścia z pokoju bez konieczności rozwiązania wszystkich zagadek, co może nieco popsuć dalszą zabawę.

  • Escape Room Prawdziwa Magia

    Prawdziwa Magia
    IQuest
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Magia w 100%

    01.07.2018 | Besuchsdatum: 14.01.2018

    Pod kątem klimatu daję "Prawdziwej Magii" 102%. Pod kątem pomocy ze strony personelu i sprawności pokoju było już nieco gorzej. Na ponad 10 minut utknęliśmy z zagadką, którą chcieliśmy rozwiązać właściwie, ale mechanizm niestety nie zadziałał.
    Tak czy inaczej, mimo niesmaku związanego z tą niedogodnością, w pokoju bawiliśmy się fantastycznie.

  • Escape Room Tajemnicza Komnata

    Tajemnicza Komnata
    Świat Zagadek
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Szanowna Pani Śliwińska...

    01.07.2018 | Besuchsdatum: 04.02.2018

    Klimat Harry'ego Pottera w każdym calu. Czułam się jakbym autentycznie dostała zaproszenie do Hogwartu i musiała przygotować się do podjęcia nauki w Szkole Magii i Czarodziejstwa. Przesympatyczna obsługa i drobna pomoc pomogły nam przebrnąć przez wszystkie zagadki.

  • Escape Room Grobowiec smoka

    Grobowiec smoka
    Escapers
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Ale smoki są urocze!

    01.07.2018 | Besuchsdatum: 30.06.2018

    Jeden z najlepszych pokoi, z których miałam okazję wyjść. Bardzo klimatyczny, z zagadkami, które są powiązane i logiczne (ale nie liniowe), a nie są zbieraniną randomowych pomysłów i z bardzo sympatyczną obsługą.
    Zdecydowanie planuję odwiedzić pozostałe pokoje przy Słowiczej :)