Wojciech S.

Wojciech S.

Hallo, ich bin Wojciech S.. Ich habe 37 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

37 Besucht

2 Geplant

Pfadfinder

90 Punkte

50
90 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Skazani na śmierć
Skazani na śmierć

Bardzo mroczny klimat

02.03.20 | Besuchsdatum: 15.02.20

Bardzo mroczny i przerażający klimat juz od samego początku. Pokuj dla tych co naprawde lubią się bać i po krzyczeć sobie. Bardzo fajny klimat i fajne zagadki. Bez współpracy się nie uda. Polecam tym co lubią się bać.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Operacja: Metro
Operacja: Metro

Jak zawsze super do pracowany pokuj

02.03.20 | Besuchsdatum: 15.02.20

Jak zawsze niesamowicie dopracowany pokój. Bardzo klimatyczny z ciekawymi technicznie dopracowanymi zagadkami. Więcej takich pokoi. Serdecznie polecam każdemu.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W krainie Trolli
W krainie Trolli

Fajny pokoj i mozna z dzieckiem

04.01.20 | Besuchsdatum: 04.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Polecam kazdemu na poczatek przygody z pokojami. Fajnie tez z dzieckiem.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Ucieczka z więzienia
Ucieczka z więzienia

Super dla wiekszej ekipy

29.12.19 | Besuchsdatum: 28.12.19

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo klimatyczny i ciekawy pokoj dla wiekszych ekip. Kazdy bedzie mial co robic. Serdecznie polecam.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Pachnidło
Pachnidło

Fajny

29.12.19 | Besuchsdatum: 28.12.19

Glaubwürdige Bewertung

Naprawde klimatyczny i wymagajacy pokoj. Serdecznie polecam dla wiekszych ekip.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Galaktyka Tajemnic
Galaktyka Tajemnic

Rebelia kontr atakuje

23.09.19 | Besuchsdatum: 21.09.19

Ciekawy pokój który przenosi nas w świat gwiezdnych wojen. Dobrze zaprojektowany pozwalający się wkręcić w zabawę. Polecam każdemu.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Inkwizytor
Inkwizytor

Ofiary inkwizycji

23.09.19 | Besuchsdatum: 21.09.19

Bardzo ciekawy pokój z świetnie przygotowaną rozgrywką. Bardzo fajna scenografia i klimat. Polecam serdecznie.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wampir
Wampir

Mroczny klimat nory wampira

23.09.19 | Besuchsdatum: 22.09.19

Bardzo fajny klimat z dreszczykiem który jest miłym akctentem tworzącym klimat ale nie przeszkadza w rozgrywce. Trudne zagadki i świetnie przygotowana scenografia. Polecam każdemu kto lubi świetne pokoje z klimatem.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Urok
Urok

Niesamowity klimat, trudne zagadki,

23.09.19 | Besuchsdatum: 21.09.19

Naprawdę niesamowicie klimatyczny pokój, świetna atmosfera i ciekawe odbiegające od tego co widziałem zagadki. Pokuj bardzo drobiazgowo przygotowany z dopracowanymi detalami. Naprawdę świetnie się wawilismy i byliśmy usatysfakcjonowani. Polecam wszystkim.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Gniew Olimpu
Gniew Olimpu

Bogowie trudni do pokonania

02.07.19 | Besuchsdatum: 30.06.19

Bardzo klimatyczny pokój w świecie egipskich bogów. Bardzo fajne zagadki i dobrym poziomie. Polecam każdemu kto lubi świat piramid i nie tylko.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Weiter anzeigen