Wojciech S.
  • Escape Room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Rebelia kontr atakuje

    23.09.2019 | Besuchsdatum: 21.09.2019

    Ciekawy pokój który przenosi nas w świat gwiezdnych wojen. Dobrze zaprojektowany pozwalający się wkręcić w zabawę. Polecam każdemu.

  • Escape Room Inkwizytor

    Inkwizytor
    EXODUS
    Poznań

    Ofiary inkwizycji

    23.09.2019 | Besuchsdatum: 21.09.2019

    Bardzo ciekawy pokój z świetnie przygotowaną rozgrywką. Bardzo fajna scenografia i klimat. Polecam serdecznie.

  • Escape Room Wampir

    Wampir
    EXODUS
    Poznań

    Mroczny klimat nory wampira

    23.09.2019 | Besuchsdatum: 22.09.2019

    Bardzo fajny klimat z dreszczykiem który jest miłym akctentem tworzącym klimat ale nie przeszkadza w rozgrywce. Trudne zagadki i świetnie przygotowana scenografia. Polecam każdemu kto lubi świetne pokoje z klimatem.

  • Escape Room Urok

    Urok
    DreamScape
    Poznań

    Niesamowity klimat, trudne zagadki,

    23.09.2019 | Besuchsdatum: 21.09.2019

    Naprawdę niesamowicie klimatyczny pokój, świetna atmosfera i ciekawe odbiegające od tego co widziałem zagadki. Pokuj bardzo drobiazgowo przygotowany z dopracowanymi detalami. Naprawdę świetnie się wawilismy i byliśmy usatysfakcjonowani. Polecam wszystkim.

  • Escape Room Gniew Olimpu

    Gniew Olimpu
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Bogowie trudni do pokonania

    02.07.2019 | Besuchsdatum: 30.06.2019

    Bardzo klimatyczny pokój w świecie egipskich bogów. Bardzo fajne zagadki i dobrym poziomie. Polecam każdemu kto lubi świat piramid i nie tylko.

  • Escape Room Freakshow

    Freakshow
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Pokój z dreszczykiem

    02.07.2019 | Besuchsdatum: 30.06.2019

    Bardzo ciekawie przygotowany pokój z fajnym dreszczykiem który utrudnia skupienie się na rozwiązywaniu zagadek. Dodaje to sporego smaczku. Polecam każdemu kto ma trochę odwagi. Pokój moim zdaniem dla osób średnio zaawansowanych.

  • Escape Room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Jesteś bohaterem.

    10.01.2019 | Besuchsdatum: 29.12.2018

    Naprawdę czujesz że ratujesz świat. Obsługa od samego początku buduje klimat który jest podkręcany w pokoju przez cały czas rozgrywki. Można poczuć że ma się moc. Bardzo fajnie wykonany i ciekawy pokój. Polecam każdemu kto chciał by poczuć się jak Hulk lub Kapitan Ameryka.

  • Escape Room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Najbardziej klimatyczny i trudny jednocześnie

    10.01.2019 | Besuchsdatum: 29.12.2018

    Najlepiej wykonany i klimatyczny pokój w jakim byłem. Można poczuć się jak Indiana Jone walczący o wydostanie się z piramidy. Wykonany świetnie i realistycznie. Pułapki z dreszczykiem i przekonujące bo wiesz że to zabawa a jednak czujesz lekki dreszczyk i zawahanie gdy gdzieś wchodzisz lub po coś sięgasz. Bardzo pomysłowe zagadki i ciekawy pomysł na prowadzenie rozgrywki. Serdecznie polecam doświadczonym i dobrze zgranym ekipom. Super pokój.

  • Escape Room NAUTILUS: Podmorska Przygoda

    NAUTILUS: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    bul bul bul

    10.01.2019 | Besuchsdatum: 29.12.2018

    Bardzo klimatyczny świetnie przygotowany pokój. Przez pierwsze 5 min zamiast szukać i rozwiązywać zagadki oglądaliśmy wszystko w środku i bawiliśmy się elementami. Ciekawe zagadki z fajnymi pomysłami. Polecam ekipom które mają za sobą już kilka pokoi i umiejącym współpracować.

  • Escape Room Tajemnica Władcy Nilu

    Tajemnica Władcy Nilu
    One Hour
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Najbardziej klimatyczny

    06.11.2018

    Najbardziej klimatyczny pokoj w jakim do tej pory bylem z ekipa. Niedamowicie dopracowany i zadnych kludek. Czulismy sie jak wewnatrz piramidy. Polecam karzdemu aczkolwiek poczatkujace ekipy moga miec problemy.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3