czikitta
  • Escape Room Dwa Oblicza Klauna

    Dwa Oblicza Klauna
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Dwa oblicza klauna

    01.01.2020 | Besuchsdatum: 31.12.2019

    Było to świetne i niezwykle emocjonujące zakończenie starego roku! Klaun zdecydowanie pokazał swoje dwa oblicza. Zagadki ciekawe i logiczne z wyjątkiem jednej która naszym zdaniem wprowadza w błąd. Na koniec miła sylwestrowa niespodzianka od Mistrza Gry. Zdecydowanie wszystkim polecamy!

  • Escape Room Klątwa Zbójów

    Klątwa Zbójów
    LetMeOut
    Zakopane

    Miłe zaskoczenie

    30.12.2019 | Besuchsdatum: 10.10.2019

    Szczerze mówiąc nie spodziewaliśmy się w Zakopanem tak dobrego pokoju. Zagadki stosunkowo proste i logiczne jednak trzeba się dobrze rozglądać żeby czegoś nie przeoczyć ;)
    Jest to pokój nastawiony na elektronikę i wszystko zadziałało tak jak powinno za co również duży plus.
    Na niekorzyść działa jedynie nawał grup którymi jednocześnie zajmują się prowadzący przez co czasami może być utrudniona komunikacja jeśli chodzi o podpowiedzi.

  • Escape Room Galaktyka Tajemnic

    Galaktyka Tajemnic
    Escape ARENA
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    :)

    30.12.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Pokój na dobrym poziomie jednak spodziewałem się czegoś więcej patrząc przez pryzmat pozycji w rankingu. Zdecydowanie do najlepszych pokoi jeszcze trochę brakuje.
    Niestety dwukrotnie potrzebna była interwencja mistrza gry co nieco psuje całą zabawę.
    Na plus ciekawy system podpowiedzi.

  • Escape Room Kultysta

    Kultysta
    Enigma House
    Bydgoszcz

    Świetny!

    24.03.2019 | Besuchsdatum: 24.03.2019

    Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych pokoi w którym byłem a na pewno najstraszniejszy! Polecam wszystkim którzy lubią się bać tylko trzeba się spieszyć bo pokój niedługo zostaje niestety zamknięty. A szkoda bo firma ma wielki potencjał.
    Wszystkie zagadki były logiczne. Co do latarek to obecnie dostają je wszyscy więc nie ma problemu z tym, że ktoś stoi bezczynnie.

  • Escape Room Tajemnica Władcy Nilu

    Tajemnica Władcy Nilu
    One Hour
    Bydgoszcz

    :)

    06.10.2018 | Besuchsdatum: 15.08.2018

    Jeden z najlepszych o ile nie najlepszy pokój jaki odwiedziłem. Wystój jest na kosmicznym poziomie. Można w pełni wczuć się w klimat. W tym pokoju po prostu trzeba być :D

  • Escape Room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    :)

    06.10.2018 | Besuchsdatum: 16.09.2018

    Pokój przyjemny i stosunkowo łatwy. Wszystkie zagadki są logiczne :) Świetna obsługa! Podobno pobiliśmy rekord pokoju wychodząc w chyba 34 min. Daje 9 tylko ze względu na nowe zasady oceniania w innym przypadku byłoby na pewno 10 :)

  • Escape Room Skazani na śmierć

    Skazani na śmierć
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    :)

    22.07.2018 | Besuchsdatum: 18.07.2018

    Po Tajemnicy Strychu miałem duże oczekiwania od tego pokoju. Zaczyna się jak zwykle ciekawie ;) Kluczowa jest tutaj współpraca między grupami na które jesteśmy podzieleni. Bardzo fajne rozwiązanie jeśli chodzi o wymienianie się przedmiotami. Po powolnym początku się rozkręciliśmy i końcówkę pokoju ogarnęliśmy w błyskawicznym tempie. W efekcie udało się wyjść 5min przed końcem czasu. Osobiście jednak bardziej przypadł mi do gustu Strych - jest jednak trochę straszniejszy :) Mimo wszystko z niecierpliwościom czekam na kolejny pokój Fabryki Czasu. Są świetni w tym co robią!

  • Escape Room Pokój egzorcysty

    Pokój egzorcysty
    Let's Play The Game
    Bydgoszcz

    horror?

    09.07.2018 | Besuchsdatum: 29.06.2018

    Pokój zdecydowanie nie jest straszny więc nie zwracajcie zbytnio uwagi na przypisanie go do kategorii - horror. Zagadki raczej nie są zbyt trudne aczkolwiek jest ich dość dużo. Nam udało się wyjść 6 min przed czasem.

  • Escape Room Tajemnica Strychu

    Tajemnica Strychu
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Klimat

    06.07.2018 | Besuchsdatum: 04.07.2018

    Czytając wszystkie komentarze byłem pewien, że ten pokój będzie zupełnie inny niż pozostałe i się nie zawiodłem. Klimat panujący tutaj od samego przekroczenia drzwi wejściowych wymiata. Zagadki logiczne dość proste, trzeba się tylko dobrze rozglądać (co w sumie nie jest takie proste biorąc pod uwagę okoliczności!). Nam udało się wyjść 11 min przed czasem z jedną podpowiedzią (przeoczyliśmy jeden element).
    Ten pokój jest najlepszym przykładem tego jak można zrobić coś świetnego nie pakując wielkich pieniędzy.
    Polecam wszystkim!

  • Escape Room Złoto umarłych

    Złoto umarłych
    Element
    Bydgoszcz

    Glaubwürdige Bewertung

    Pierwszy raz :)

    07.01.2018 | Besuchsdatum: 23.11.2017

    Był to nasz pierwszy pokój i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Polecamy go wszystkim pragnącym zacząć zabawę z escape roomami.

    W pokoju mamy okazję zapoznać się z kilkoma rodzajami kłódek, których jest tutaj bardzo dużo ale znajdziemy również trochę elektroniki.

    Obsługa zdecydowanie na duży plus. Przed wejściem do pokoju Pani objaśniła nam zasadę działania wszystkich rodzajów kłódek występujących wewnątrz pokoju.
    Do wyjścia potrzebowaliśmy 3 podpowiedzi, które były zaserwowane z wyczuciem czasu ;)