anja.k1

anja.k1

Hallo, ich bin anja.k1. Ich habe 19 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

19 Besucht

16 Geplant

Pfadfinder

61 Punkte

50
61 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room American School Story
American School Story

Egzamin zdany :)

27.01.20 | Besuchsdatum: 26.01.20

Pokój, który wywołuje dużo emocji- oczywiście pozytywnych. To za to powoduje czasami taki odskok, ze człowiekowi ciężko skupić się na zagadkach :) Czas leci tak szybko, że nawet nie wiemy, że egzamin dawno się skończył :) Po wyjściu jeszcze długo zostaje w głowie, z czystym sumieniem mogę napisać, że liski wysoko podniosły poprzeczkę.
Niesamowity pokój, polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

Zagubieni w czasie

12.11.19 | Besuchsdatum: 11.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Pierwsza zagadka jeszcze przed wejściem do pokoju, musieliśmy go odnaleźć :) Pokój na wysokim poziomie, przenosimy się w czasie i pokonując dość dużą liczbę zagadek musimy wrócić do swoich czasów. Nam się udało wrócić, mimo dwóch nowych osób w zespole. Zagadki i łatwiejsze i trudniejsze na których zawiesiliśmy się na dłużej....i bez podpowiedzi się nie obyło. Gorąco polecamy i czekamy na kolejne otwarcie! :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przeklęty Pierścień
Przeklęty Pierścień

Drużyna pierścienia

08.11.19 | Besuchsdatum: 02.10.19

Super obsługa, zagadki dość proste, ale można się zawiesić na niektórych na dłużej. Pokój dopracowany w każdym szczególe. Polecam!

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Lochy Króla Artura
Lochy Króla Artura

Rycerze okrągłego stołu

08.11.19 | Besuchsdatum: 05.09.19

4 rycerze próbowali się wydostać z lochu, po drodze czekała dużo ilość zagadek i żaden z rycerzy nie mógł się nudzić. [Spojler] wystrój przeniósł Nas do czasów średniowiecza. Pokój wciąga, polecam dużym "dzieciom: i małym :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Syreni Śpiew
Syreni Śpiew

Harry Potter powraca

15.07.19 | Besuchsdatum: 14.07.19

Kolejny pokój od Fox O'Clock, który powala :)) Klimat, ilość zagadek, fabuła - wszystko na najwyższym poziomie. Żałuję, ze już wszystkie pokoje Foxów mam zaliczone, teraz pozostaje mi oczekiwanie z niecierpliwością na nowy pokój.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Nekromanta - Rytuał Śmierci
Nekromanta - Rytuał Śmierci

czy przechytrzysz mnie? czy ja Ciebie? :)))

19.01.19 | Besuchsdatum: 15.01.19

Pokój ma niesamowity klimat, super fabuła. Wczuwasz się w opowieść i cały czas w powietrzu wisi dreszczyk emocji i tylko czekasz co się za chwilę wydarzy.....Zagadki przemyślane, nie są zbyt trudne, a samo zakończenie gry super! Polecam wszystkim wielbicielom tego typu rozrywki.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Midnight Killer MK II
Midnight Killer MK II

Klimatyczny pokój z dreszczykiem emocji

16.01.19 | Besuchsdatum: 12.01.19

Pokój dla osób z doświadczeniem. Dużo zagadek o różnym stopniu trudności. Bez współpracy całej grupy daleko się nie zajdzie :) Polecam

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Pinokio
Pinokio

Nos rośnie :)

10.12.18 | Besuchsdatum: 07.07.18

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo dużo zagadek. Każdy musi się zaangażować w grupie w rozwiązywanie, żeby zdążyć przed końcem czasu. Na początku ogrom ilości przeraża, ale chwila skupienia, dobry podział i lecimy! Super, polecam!

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Duch kopalni
Duch kopalni

zjazd do kopalni!

10.12.18 | Besuchsdatum: 10.08.18

Glaubwürdige Bewertung

Zagadki przyjemne w rozwiązywaniu, super klimat. Fajna forma spędzenia wolnego czasu.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Dooby Doo
Dooby Doo

Kto złapie potwora...?

10.12.18 | Besuchsdatum: 12.11.18

Zabawa przednia, ilość zagadek powalająca. Warto brać podpowiedzi. Adrenalina, hmmmm to każdy musi przeżyć na własnej skórze :D. Polecamy!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Seite 1 von 2

Weiter anzeigen