anja.k1
  • Escape Room American School Story

    American School Story
    Fox O'clock
    Wrocław

    Egzamin zdany :)

    27.01.2020 | Besuchsdatum: 26.01.2020

    Pokój, który wywołuje dużo emocji- oczywiście pozytywnych. To za to powoduje czasami taki odskok, ze człowiekowi ciężko skupić się na zagadkach :) Czas leci tak szybko, że nawet nie wiemy, że egzamin dawno się skończył :) Po wyjściu jeszcze długo zostaje w głowie, z czystym sumieniem mogę napisać, że liski wysoko podniosły poprzeczkę.
    Niesamowity pokój, polecam!

  • Escape Room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

    Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
    Exit19.pl
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Zagubieni w czasie

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 11.11.2019

    Pierwsza zagadka jeszcze przed wejściem do pokoju, musieliśmy go odnaleźć :) Pokój na wysokim poziomie, przenosimy się w czasie i pokonując dość dużą liczbę zagadek musimy wrócić do swoich czasów. Nam się udało wrócić, mimo dwóch nowych osób w zespole. Zagadki i łatwiejsze i trudniejsze na których zawiesiliśmy się na dłużej....i bez podpowiedzi się nie obyło. Gorąco polecamy i czekamy na kolejne otwarcie! :)

  • Escape Room Przeklęty Pierścień

    Przeklęty Pierścień
    Secret Room - Brain Code
    Wrocław

    Drużyna pierścienia

    08.11.2019 | Besuchsdatum: 02.10.2019

    Super obsługa, zagadki dość proste, ale można się zawiesić na niektórych na dłużej. Pokój dopracowany w każdym szczególe. Polecam!

  • Escape Room Lochy Króla Artura

    Lochy Króla Artura
    Exit19.pl
    Wrocław

    Rycerze okrągłego stołu

    08.11.2019 | Besuchsdatum: 05.09.2019

    4 rycerze próbowali się wydostać z lochu, po drodze czekała dużo ilość zagadek i żaden z rycerzy nie mógł się nudzić. [Spojler] wystrój przeniósł Nas do czasów średniowiecza. Pokój wciąga, polecam dużym "dzieciom: i małym :)

  • Escape Room Syreni Śpiew

    Syreni Śpiew
    Fox O'clock
    Wrocław

    Harry Potter powraca

    15.07.2019 | Besuchsdatum: 14.07.2019

    Kolejny pokój od Fox O'Clock, który powala :)) Klimat, ilość zagadek, fabuła - wszystko na najwyższym poziomie. Żałuję, ze już wszystkie pokoje Foxów mam zaliczone, teraz pozostaje mi oczekiwanie z niecierpliwością na nowy pokój.

  • Escape Room Nekromanta

    Nekromanta
    Exit19.pl
    Wrocław

    czy przechytrzysz mnie? czy ja Ciebie? :)))

    19.01.2019 | Besuchsdatum: 15.01.2019

    Pokój ma niesamowity klimat, super fabuła. Wczuwasz się w opowieść i cały czas w powietrzu wisi dreszczyk emocji i tylko czekasz co się za chwilę wydarzy.....Zagadki przemyślane, nie są zbyt trudne, a samo zakończenie gry super! Polecam wszystkim wielbicielom tego typu rozrywki.

  • Escape Room Midnight Killer MK II

    Midnight Killer MK II
    Piwnica Quest
    Wrocław

    Klimatyczny pokój z dreszczykiem emocji

    16.01.2019 | Besuchsdatum: 12.01.2019

    Pokój dla osób z doświadczeniem. Dużo zagadek o różnym stopniu trudności. Bez współpracy całej grupy daleko się nie zajdzie :) Polecam

  • Escape Room Pinokio

    Pinokio
    Fox O'clock
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Nos rośnie :)

    10.12.2018 | Besuchsdatum: 07.07.2018

    Bardzo dużo zagadek. Każdy musi się zaangażować w grupie w rozwiązywanie, żeby zdążyć przed końcem czasu. Na początku ogrom ilości przeraża, ale chwila skupienia, dobry podział i lecimy! Super, polecam!

  • Escape Room Duch kopalni

    Duch kopalni
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    zjazd do kopalni!

    10.12.2018 | Besuchsdatum: 10.08.2018

    Zagadki przyjemne w rozwiązywaniu, super klimat. Fajna forma spędzenia wolnego czasu.

  • Escape Room Dooby Doo

    Dooby Doo
    Fox O'clock
    Wrocław

    Kto złapie potwora...?

    10.12.2018 | Besuchsdatum: 12.11.2018

    Zabawa przednia, ilość zagadek powalająca. Warto brać podpowiedzi. Adrenalina, hmmmm to każdy musi przeżyć na własnej skórze :D. Polecamy!

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2