Paweł D. 12

Paweł D. 12

Hallo, ich bin Paweł D. 12. Ich habe 20 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

20 Besucht

23 Geplant

Wanderer

47 Punkte

25
47 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Ale Cyrk!
Ale Cyrk!

Bardzo fajna zabawa i nietypowe mechanizmy

30.09.19 | Besuchsdatum: 29.09.19

Glaubwürdige Bewertung

Super zabawa - dużo interakcji z pokojem, mechanizmów i czujników. Mimo doświadczonej grupy 1-2 zadania sprawiły nam sporo kłopotu ;) były też elementy bardzo zabawne i zaskakujące - polecam niezależnie od wieku i doświadczenia - drugiego takiego pokoju w Polsce nie znajdziecie :)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Napad na bank
Napad na bank

Kamery, lasery i inne bajery

05.02.19 | Besuchsdatum: 02.02.19

Glaubwürdige Bewertung

Udaliśmy się do pokoju z bojowym nastawieniem. Napad na bank stanowił dla nas ciekawe wyzwanie. Okazało się, że naprawdę się nie zawiedliśmy!

Bardzo fajna, miła i rzeczowa obsługa. Pokój dopracowany w szczegółach, bardzo zaawansowany technicznie i z ciekawymi zagadkami. Polecam szczególnie średnio zaawansowanym i w mieszanych składach ? dwie dobrze komunikują ce się osoby również dadzą sobie radę.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Hanibal
Hanibal

Dobry na pierwszy Escape Room

13.12.18 | Besuchsdatum: 13.12.18

Pokój fajny na początek - zagadki niezbyt trudne i jasno opisane (która zagadka odpowiada której kłódce). Fajne rekwizyty i wprowadzenie do klimatu pokoju. Bardzo dobra obsługa i dobrze przygotowane zagadki. Trochę już widać że pokój ma swoje lata, ale polecam go szczególnie początkującym :)

Allgemeine Note: 6/10

Game Master: 10/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Pogrzebani
Pogrzebani

Niełatwe wyzwanie!

21.10.18 | Besuchsdatum: 21.10.18

Pokój zdecydowanie dla doświadczonych graczy i z dobrym zgraniem. Bardzo trudna i wymagająca świetnego skupienia i współpracy gra. Przeszkadza mało miejsca i nieoczywiste zagadki, na dodatek trzeba bardzo głośno do siebie mówić żeby się słyszeć. Polecam każdemu, kto czuje, że w wielu escape roomach jest zbyt łatwo. Tutaj można naprawdę sprawdzić swoje umiejętności logicznego myślenia w niełatwych warunkach. Technicznie trumny są bardzo wygodne i wentylowane, chociaż trzeba przez kilka pierwszych minut się przyzwyczaić. Polecam, ale nie porywajcie się z motyką na słońce ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Czarny motylek
Czarny motylek

Klimatyczny pokój grozy

29.09.18 | Besuchsdatum: 29.09.18

Zabawa z duchem małej dziewczynki była bardzo wciągająca. Dobrze pójść zgranym zespołem. Fajne zagadki, dobre mechanizmy, trochę manualnej zabawy. Polecam każdemu kto nie boi się lekkiego dreszczyku emocji!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Pogrzeb Arystokraty
Pogrzeb Arystokraty

Niezły klimat lekkiej grozy

29.09.18 | Besuchsdatum: 29.09.18

Świetna zabawa, głównie dla początkujących, ale średniozaawansowani również będą się świetnie bawić! Niespotykane wcześniej mechanizmy, nieoczywiste zagadki i świetna niespodzianka dla odważnego ochotnika!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Alchemik czy szarlatan?
Alchemik czy szarlatan?

Rewelacyjny klimat!

29.09.18 | Besuchsdatum: 29.09.18

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo przyjemna gra, nieoczywiste zagadki, ciekawy klimat i super motyw z lunetą!

Byliśmy w 3 doświadczone osoby i myśleliśmy, że będzie to łatwa rozgrzewka, ale okazało się że nie było wcale tak łatwo :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Osadzeni w Bunkrze
Osadzeni w Bunkrze

Niepowtarzalne odwzorowanie klimatu

02.09.18 | Besuchsdatum: 01.09.18

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo dobrze skontruowany pokój, oddający swoje pierwotne przeznaczenie. W sam raz dla w miarę doświadczonej grupy śmiałków. Fajne zagadki, super rekwizyty i kilka mechanizmów, których dotychczas nie widziałem. Należy się bardzo dobra ocena :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Ocean's 2
Ocean's 2

Super podwójna zabawa!

27.05.18 | Besuchsdatum: 27.05.18

Bardzo fajne połączenie dwóch pokoi w jedną fabułę. Zróżnicowane zagadki i ciekawe mechanizmy. Konieczność współpracy bardzo mobilizowała cały zespół. Duży plus za możliwość przechodzenia gry różnymi "scenariuszami". Ogólnie - super 2 h zabawy - polecam łączone pokoje ?

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Wyspa
Wyspa

Świetne wyzwanie!

09.10.17 | Besuchsdatum: 24.09.17

Każda kolejna lokacja daje nowe emocje i podnosi poprzeczkę. Po pierwszym dość mało wymagającym kolejne dodają adrenaliny. Bardzo fajny pokój, z logicznymi zagadkami, dużo nietypowych rozwiązań - polecam trochę bardziej wprawionym graczom ?

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Weiter anzeigen