Natalia Ś. 2

Natalia Ś. 2

Hallo, ich bin Natalia Ś. 2. Ich habe 13 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

13 Besucht

0 Geplant

Pfadfinder

52 Punkte

50
52 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

Ten grobowiec będzie Waszym grobowcem

19.12.19 | Besuchsdatum: 16.12.19

Glaubwürdige Bewertung

Rewelacyjny escape room. Super klimat, ciekawe zagadki, przemiły prowadzący oraz element zaskoczenia. Czegóż chcieć więcej?! Gorąco polecam :D

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

Nilu, Nilu, Nilu

07.12.19 | Besuchsdatum: 07.12.19

Uwielbiam kulturę starożytnego Egiptu i od dawna chciałam odwiedzić ten pokój. Nie zawiodłam się!!! Dużo różnorodnych zagadek, piękny wystrój i akcesoria. Jedna zagadka nas zatrzymała na dłuższą chwilę, ale jednak udało się wyjść z pokoju przed końcem czasu. Naprawdę warto ten pokój odwiedzić ???

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Skazani na śmierć
Skazani na śmierć

Skazani na śmierć

11.11.19 | Besuchsdatum: 11.11.19

Glaubwürdige Bewertung

Współpraca przede wszystkim :-) Bez współpracy w grupie pokój spokojnie można określić jako "Trudny".

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

Podróż do Kambodży

03.03.19 | Besuchsdatum: 03.03.19

Świetny klimat. Przesympatyczny prowadzący. Zagadki logiczne i powiązane z motywem przewodnim. Już czekam na kolejny pokój twórców tej wspaniałej przygodówki. Gorąco polecam ???

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Na Dzikim Zachodzie
Na Dzikim Zachodzie

Na dzikim zachodzie

25.03.18 | Besuchsdatum: 24.03.18

Glaubwürdige Bewertung

Rewelacyjny pokój. Dużo zagadek i to bardzo różnorodnych. Nie obyło się bez podpowiedzi, jednak uważam, że pokój powinien się znaleźć wyżej w rankingu bydgoskich pokoi. Zatem jeszcze raz podkreślę : rewelacja :-D

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Gniew Olimpu
Gniew Olimpu

Gniew Olimpu

02.03.18 | Besuchsdatum: 28.02.18

Glaubwürdige Bewertung

Generalnie pokoje Break the Brain są fajnie dopracowane, jednak w przypadku tego pokoju mam kilka uwag, które nieco zaniżają ocenę pokoju. Nie będę pisała dokładnie o co chodzi (z wiadomych względów), jednak o jednej muszę wspomnieć. Pewna rzecz została wyłączona z zabawy (mimo, iż znajduje się pod nią instrukcja co należy z nią zrobić), a nie była oklejona taśmą - szukanie potrzebnego atrybutu zajęło mi sporo cennego czasu a wystarczy nalepka, aby jej nie ruszać, albo chociaż usunąć instrukcję. Oceniłam poziom trudności na "trudny", bo niepotrzebnie straciłam tyle czasu w jednym miejscu.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Kanibal
Kanibal

Kanibal

25.02.18 | Besuchsdatum: 14.02.18

Logiczne zagadki oraz instrukcje. Wystrój pokoju dość skromny a sam pokój nieduży. Jednak najważniejsza jest dobra zabawa a w tym pokoju tak właśnie jest.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Podmorska przygoda

08.01.18 | Besuchsdatum: 07.01.18

Faktycznie przygoda i to nie byle jaka. Wyszliśmy sporo przed czasem, bo zupełnie przez przypadek udało nam się ominąć 3 zagadki :P Pracownik nie wierzył w to co się stało i jak to się stało :P

Co do pokoju - to naprawdę fajny wystrój - jedynie mogłabym się przyczepić do podłogi - mogłaby być bardziej "w klimacie" łodzi podwodnej - wyłożyć blachą albo nawet ciemną wykładziną. Jednak zagadki bardzo logiczne i fajnie powiązane ze sobą. Polecam !

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

Legenda Miecza

22.11.17 | Besuchsdatum: 17.11.17

Fajny pokój z dużą ilością zagadek. Nic więcej nie będę pisać, aby nie psuć zabawy kolejnym "uciekinierom" :P :P :P

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Seite 1 von 2

Weiter anzeigen