G&F

G&F

Hallo, ich bin G&F. Ich habe 71 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Thriller. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

71 Besucht

0 Geplant

Pfadfinder

69 Punkte

50
69 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Tajemnica Alchemika
Tajemnica Alchemika

G&F odkrywa tejemnice

29.01.20 | Besuchsdatum: 11.12.19

G&F 65 Bewertungen

Nie będziemy dużo pisać, gdyż jak zawsze ER od Combinatora trzyma najwyższy poziom. Bardzo chcieliśmy się zmierzyć z tym pokojem i w końcu się udało. Fabuła super prowadzona przez całą rozgrywkę, a zagadki wywarzone i świetnie dobrane. Nie chcemy nic zdradzać, bo pokoj na mapie Krakowa absolutne must be !!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Skarbiec
Skarbiec

G&F rabuje Skarbiec

05.12.19 | Besuchsdatum: 14.11.19

G&F 65 Bewertungen

Skarbiec to ER, w którym na prawdę mimo tego że ma juz trochę, gra się mega przyjemnie i płynnie. Fajny klimacik prawdziwego skarbca, czuliśmy się troszkę jak w Bondzie, gdyż czas uciekał a trzeba było się szybko wydostać. Bawiliśmy sie super, co podbija wartość tego pokoju dla nas z 9 na mocne 10 ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Odmęty Angkor Wat
Odmęty Angkor Wat

G&F w Odmętach

05.12.19 | Besuchsdatum: 13.11.19

G&F 65 Bewertungen

Przebywając do tego pokoju nie wymagaliśmy wiele, ale zaskoczył nas niesamowicie. Ten ER może największy nie jest, ale momentami zaskakuje, a jedno rozwiązanie spotkaliśmy 1 raz za co mega szacunek. Fajny klimat, super mistrz Gry i na prawde pokój który w Bydgoszczy jest na liście must be. Nam brakowało 2 min do rekordu, ale pokój do najłatwiejszych raczej nie należy. Mega polecamy !!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tajemnica Władcy Nilu
Tajemnica Władcy Nilu

G&F u Władcy Nilu

05.12.19 | Besuchsdatum: 14.11.19

G&F 65 Bewertungen

Oj, ale nam się podobał ten pokój.
Genialny klimat, super wystrój, rewelacyjne zagadki i to wcale nie łatwe. Na prawdę czuliśmy się w tym ER jak byśmy byli w Egipcie lub innym starożytnym miejscu. Dla nas pokój fantastycznie wykonamy, z którego każdy wyjdzie zadowolony. Polecamy każdej ekipe mniej i bardziej doświadczonej, bo mega warto ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Superheroom
Superheroom

G&F ratuje świat

05.12.19 | Besuchsdatum: 14.11.19

G&F 65 Bewertungen

Co to jest za pokój!!!!!
Dla tego pokoju właśnie znowu ustaliliśmy trip po ER Bydgoskich i mieliśmy co do niego wielkie wymagania, ponieważ kochamy Marvela... i w ogóle się nie zawiedliśmy !!!
Na pewno jest to jeden z najlepszych pokoji w jakich do tej pory byliśmy, a coraz trudniej jest nas zachwycić. Zaczniemy od Mistrza Gry... Gość pełen pasji do tego co robi i na prawde super osoba. Co do pokoju... już od wejścia wiadomo że będzie grubo, bo sama poczekalnia robi ogromne wrażenie ;) nie chcemy spoilerować nic związanego z zagadkami, których jest dużo i na prawdę trzeba sie spieszyć aby je wszystkie zdazyć zrobić. Ten ER jest naszpikowany smaczkami z Marvela, po prostu dla fanów, CUDO. Dla nas genialny pokój, po prostu musicie się tam pojawic !!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W cieniu piramid
W cieniu piramid

G&F w Piramidzie

05.12.19 | Besuchsdatum: 13.11.19

G&F 65 Bewertungen

Łooooo ten pokój robi kolosalne wrazenie...
Od samego wejścia czujesz, że jesteś w magicznym miejscu, w którym masz z ekipą ważną misje do wykonania. Przechodząc po kolejnych etapach tego zadania coraz bardziej zachwycasz sie zagadkami, wykonaniem oraz mocą tego pokoju. Powiem krótko żeby nic nie spoilerować, my jesteśmy zachwyceni i znów przekonujemy się że Wyjscie Awaryjne to czołówka Polskich ER. Barwo brawo brawo !!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 9/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny
Statek kosmiczny - Kamień akumulacyjny

G&F w kosmosie ;)

11.11.19 | Besuchsdatum: 11.11.19

G&F 65 Bewertungen

Oj w tym pokoju trzeba zacząć od tego, że ekipa Sekreto znów pokazała że w Krakowie jest jedną z najlepszych ! Wystrój tego pokoju, klimat i efekty dźwiękowe na prawdę sprawiaja, że czuliśmy się jak na Statku kosmicznym lecącym po kosmosie ;) Jeśli byliscie w poprzednim pokoju którego ten jest kontynuacją to przygotujcie się na wyższy poziom trudności zagadek które sa super przemyślane i przy których trzeba czasem większego skupienia. O mistrzu gry nie będziemy si się rozpisywać, po prostu kozak ;) Co tu dużo mówić, polecamy ten pokój BARDZO!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości
Starożytna świątynia - Wynalazek przeszłości

G&F w Starożytnej Świątyni

09.11.19 | Besuchsdatum: 06.10.19

G&F 65 Bewertungen

Na początek napiszemy, że fajnie jak się wchodzi do nowego pokoju i widzi sie znajome twarze z którymi sie zaje.... rozmawia ;)
W tym pokoju widać, że ekipa Sekreto włożyła w niego mnóstwo pracy co pokazuje, że w Krakowie też można zrobić pokój na najwyższym poziomie. Wystrój jest po prostu doskonały, co pozwala fajnie się wczuć w wykonywaną misje. Zagadki należą raczej do łatwych, przynajmniej dla doswiadczonych ekip, ale jest kilka fajnych rozwiązań które na pewno Was zaskoczą :D
Dla nas na pewno na ten moment top 3 w Krakowie ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Koneser
Koneser

G&F u Konesera

09.11.19 | Besuchsdatum: 15.01.19

Archivbewertung

G&F 65 Bewertungen

I to jest nasz numer 1 na mapie Poznania !!!
Super wprowadzenie, od czego na pewno musimy zacząć, i od razu mega wrażenie po wejściu do pokoju. Wystrój tego ER jest na najwyższym poziomie, zagadki nietuzinkowe, może nie należą do najtrudniejszych, ale dzięki scenariuszowi i temu co dzieję się w tym pokoju rozwiązuje sie je po prostu fantastycznie. Chcemy tylko dodać że mechanizmy w tym pokoju są dosłownie GENIALNE !! Musicie odwiedzic ten pokój, bo po prostu mega warto !!! ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Murder House
Murder House

G&F w Murder House

09.11.19 | Besuchsdatum: 16.01.19

Archivbewertung

G&F 65 Bewertungen

Nie będziemy dużo pisać gdyż to był chyba 14 pokój w ciągu 3 dni w Poznaniu i nie do końca pamiętamy zagadki, ale na pewno klimat pokoju, genialny mistrz gry i surowy wystrój robia tutaj taką robotę że nie możecie ominąć tego pokoju na mapie Poznania. Pozdrawiamy Mistrza gry, który wkłada dużo pracy i mega się angażuje;)

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Weiter anzeigen