Rebell_em

Rebell_em

Jeśli brakuje Ci kogoś do ekipy na escape napisz, chętnie dołączę ;)

47 Besucht

1 Geplant

Navigator

131 Punkte

100
131 Pkt
150

Alle Bewertungen

Escape Room Mysterious forest
Mysterious forest

Nietuzinkowy las

26.07.20 | Besuchsdatum: 26.07.20

Glaubwürdige Bewertung

Świetny poznański escape room, na pochwałę zasługuje przede wszystkim klimatyczny wystrój, zagadki choć dosyć łatwe są oryginalnie wymyślone a rozwiązywanie ich daje dużo frajdy, przemiła obsługa ( pozdrawiamy i dziękujemy mistrzyni gry;)), podsumowując bardzo dobrze spędzony czas, polecam dla wszystkich rodzajów grup niezależnie od stopnia zaawansowania, myślę że maksymalnie do 4 osób, tak aby nikt się nie nudził, jeszcze raz dziękujemy i polecamy odwiedzić ten pokój :)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Porwany Samolot
Porwany Samolot

Allah i tak nam nie pomoże

23.01.20 | Besuchsdatum: 22.01.20

Jeden z oryginalniejszych pomysłów i wykonań escape roomu. Sam obiekt i wejście już robi wrażenie, potęguje się ono, gdy wejdziemy do środka. Zagadek jest dosyć dużo, o średnim poziomie trudności, z pewnością ich wystarczy dla każdego gracza. Wystrój bardzo realistyczny, naprawdę można się poczuć jak w samolocie, to wszystko sprawia, że klimat grozy towarzyszy nam cały czas w pokoju. Świetna obsługa, jakbym mógł wystawiłbym 11. Polecam wszystkim, trzeba to przeżyć :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przeklęta wróżba
Przeklęta wróżba

Wróżka prawdę Ci powie

17.11.19 | Besuchsdatum: 16.11.19

Bardzo klimatyczny mroczno-baśniowy pokój. Dopracowany wystrój, dosyć dużo zagadek, nie należą one do prostych, ale rozwiązywanie ich jest bardzo satysfakcjonujące. Grając w 4 osoby, żadne z nas się nie nudziło. Przemiła obsługa, z którą można sobie uciąć pogawędkę po skończonej grze, również zasługuje na uznanie. Pokój godny polecenia, myślę że dla 4 osób i dla grup które mają już kilka pokoi za sobą.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wioska Smerfów
Wioska Smerfów

Gargamel nie taki znów straszny

17.11.19 | Besuchsdatum: 17.11.19

Bardzo przyjemny bajkowy pokój, przepięknie wystrojony, co pozwala poczuć się jak prawdziwy smerf. Zagadki do najprostszych nie należą, ale sprawiają dużo frajdy przy rozwiązywaniu. Miła obsługa, polecam w zasadzie dla wszystkich rodzajów grup i spokojnie można iść w 4 osoby zagadek wystarczy by każdy dobrze się bawił i by wyjść o czasie, nam się udało i te bez podpowiedzi ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Olimp
Olimp

Bogowie nadchodzą

30.10.19 | Besuchsdatum: 27.10.19

Bardzo dobrze oddany klimat greckich bogów. Świetny wystrój, kolorowo i tematycznie, muzyka dobrana tak, że ma się wrażenie bycia w drodze na Olimp, obsługa ok. Minus za ponad 10 minutowe opóźnienie przy wprowadzaniu. Zagadki dość proste i efektowne, więc dobrze się je rozwiązuje, polecam dla grup początkujących, dla reszty też, jeśli odpowiada wam klimat.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 8/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Napad na bank
Napad na bank

Mission Impossible 101

30.10.19 | Besuchsdatum: 27.10.19

Jeden z lepszych pokoi w Warszawie i Polsce, świetnie zrobione wnętrze, w którym można się poczuć jak w prawdziwym napadzie, zasady gry, dopełniają ten klimat. Trzeba bardzo dużo współpracować, żeby napad się udał. Pomysłowe zagadki, jedna której do tej pory nie widziałem w jakimkolwiek escapie, bardzo dobra obsługa, zdecydowanie polecam, może nie dla początkujących, ale dla całej reszty na pewno. A no i z pewnością nie dla drużyn które nie umieją współpracować. Duży plus także za wystrój wejścia i siedziby firmy :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Tajemnicza Komnata
Tajemnicza Komnata

Dzień z życia czarodzieja

30.10.19 | Besuchsdatum: 27.10.19

Dzięki twórcom Tajemniczej Komnaty, można znowu wkroczyć w świat magii i czarodziejstwa. Cudowna obsługa, super ludzie, z którymi można o wszystkim porozmawiać i po wyjściu z pokoju siedzi się tam jeszcze z pół godziny co najmniej. Sam pokój ładnie dopracowany, stopniowo odkrywa sekrety czarodziejów, zagadki raczej proste, wszystko osadzone w klimacie Harrego Pottera, oprawa dźwiękowa bez zarzutu, zdecydowanie polecam dla wszystkich, w szczególności tych którzy chcieliby dostać się do Hogwartu ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Pasażer
Pasażer

Jedyna taka podróż

30.10.19 | Besuchsdatum: 27.10.19

Niesamowity pod każdym względem pokój. Świetne, bardzo realistyczne dekoracje oraz oprawa audio. Zagadki do najtrudniejszych nie należą, ale wykreowana atmosfera sprawia, że czasem trudno je rozwiązać. Wersja z doładowaniem tego nie ułatwia, ale mimo wszystko polecam ją dobrać. Świetna obsługa zarówno podczas gry jak i już po, gdy można na spokojnie porozmawiać. Samo wejście do escape roomu również zasługuje na uznanie. Polecam, zdecydowanie polecam, może nie na pierwszy raz, ale już tak na 5 jak najbardziej. :D

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Chata Wiedźmy
Chata Wiedźmy

Powrót do Baśni

18.10.19 | Besuchsdatum: 14.10.19

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo fajny pokój z dużym potencjałem, największą zaletą jest przepięknie wystrojone wnętrze, super klimat, ciekawe zagadki, polecam raczej grupom z doświadczeniem. I duży plus za obsługę :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Poznaj Wolfganga
Poznaj Wolfganga

Uprowadzenie w nowym wydaniu

08.10.19 | Besuchsdatum: 06.10.19

Świetny pomysł na escape, super wprowadzenie, dużo dobrych zagadek, klimat też zachowany, polecam grupom średnio/ słabo doświadczonym, w 3 osoby jest idealnie, a no i wielki plus za prowadzących, super ludzie, polecam, czekam na następny escape! :D

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Seite 1 von 5

Weiter anzeigen