drLogan
  • Escape Room Interactive 2.0

    Interactive 2.0
    Room Escape
    Warszawa

    Archivbewertung

    Kosmiczny zawrót głowy

    05.11.2019 | Besuchsdatum: 18.06.2019

    Absolutna rewelacja! Trudność gdzieś pomiędzy Olimpem, a Muszkieterami - wymagający ale nie trywialny. Bardzo ciekawe zagadki, zarówno logiczne jak i zręcznościowe. Presja czasu i ogromne skupienie na sam koniec wywołały w nas niemałe emocje. Z 3 pokojów w tej lokalizacji, ten bez wątpienia będzie moim ulubionym.

  • Escape Room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Pogrzebani żywcem?

    05.11.2019 | Besuchsdatum: 07.09.2019

    Odwiedziliśmy pokój w 5 osób. Wszyscy byli na różnym poziomie zaawansowania i każdy wyszedł zadowolony. Atmosfera, wystrój, dbałość o szczegóły na tak samo wysokim poziomie jak w pozostałych pokojach tej firmy. Zagadki pomysłowe i niejednokrotnie wywołujące mimowolne WOW:)

  • Escape Room Zaginiony Oficer

    Zaginiony Oficer
    The Bunkier Escape Rooms
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Coś niespodziewanego

    05.05.2019 | Besuchsdatum: 25.04.2019

    Rewelacyjny pokój. Klimatycznie super - stopniowe odkrywanie fabuły i tajemnicy. Zagadki świetne, niejednokrotnie nas zaskoczyły. Finał pokoju był dla nas fenomenalny. W czymś takim nie braliśmy jeszcze udziału.
    W pokoju byliśmy w 5 osób. To na pewno przyspieszyło grę, ale nie czuliśmy żeby był przez to tłok. W 4 osoby na pewno też byłoby to świetną zabawą.
    Pokój zdecydowanie godny polecenia!

  • Escape Room Murder House

    Murder House
    Continuum
    Poznań

    Glaubwürdige Bewertung

    Ciemno wszędzie, strasznie wszędzie

    05.05.2019 | Besuchsdatum: 26.04.2019

    Dobry, liniowy pokój. Spełnia swoje założenia jeśli chodzi o horror. Dla nas zabrakło większej ilości zagadek. Klimatycznie bez zastrzeżeń. Jeśli ktoś szuka pokoju dla mocnych wrażeń, to powinien dodać 1 do oceny.
    W pokoju byliśmy w 4 osoby i pod koniec robiło się już ciasno.

  • Escape Room Muzeum

    Muzeum
    Room Escape
    Warszawa

    Nr 1 na Inżynierskiej 1

    05.05.2019 | Besuchsdatum: 23.02.2019

    Z całą pewnością jest to mój ulubiony pokój firmy w tej lokalizacji. Klimatycznie ustępuje Rycerskiemu ale zagadki, które w nim można znaleźć biją resztę na głowę. W Warszawie jest (był?) również inny pokój z motywem napadu - Muzeum w mojej ocenie jest nieporównywalnie lepsze. Pokój absolutnie wart odwiedzenia!

  • Escape Room Rycerski

    Rycerski
    Room Escape
    Warszawa

    Wśród pancerzy, mieczy i łacińskich inskrypcji

    05.05.2019 | Besuchsdatum: 23.02.2019

    Jeśli ktoś szuka pokoju osadzonego w średniowiecznych klimatach, to ten jest idealny. Nie tylko wystrój jest na świetnym poziomie, ale zagadki potrafią być wyzwaniem, dającym sporo satysfakcji po rozwiązaniu. Pod względem klimatu jest to najlepszy pokój w tej lokalizacji.

  • Escape Room Olimp

    Olimp
    Room Escape
    Warszawa

    O bogowie, jakież to było dobre

    05.05.2019 | Besuchsdatum: 02.04.2019

    Bardzo dobry pokój, z szeregiem ciekawych zagadek, niektóre z nich naprawdę oryginalne. Fabuła dość liniowa. Bardzo klimatyczny wystrój z odpowiednimi dla tematu akcesoriami.
    W pokoju byliśmy w 3 osoby, wszyscy wyszliśmy z szeroko otartymi oczami żałując, ze koniec zabawy przyszedł tak szybko. Polecamy!

  • Escape Room Klątwa Zbójów

    Klątwa Zbójów
    LetMeOut
    Zakopane

    Nie wiem co to za klątwa, ale loch zacny

    15.02.2019 | Besuchsdatum: 31.01.2019

    Ten pokój był dla nas bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Odwiedziliśmy go zaraz po Krainie Czarów, gdzie nasze odczucie były raczej słabe. Klątwa Zbójów to bardzo dobrze zaprojektowany pokój, obfitujący w ciekawe zagadki, nad którymi nie raz trzeba się pochylić. Daje dużo frajdy i wszyscy dobrze się bawiliśmy. Jedyna do czego można się przyczepić, to nie bardzo przemawia do mnie motyw klątwy, którego próżno szukać w trakcie gry. Ale znów - to tylko czepianie się na siłę.
    Pokój zasłużenie w zakopiańskiej czołówce. Wart odwiedzenia!

  • Escape Room Kraina Czarów

    Kraina Czarów
    LetMeOut
    Zakopane

    Glaubwürdige Bewertung

    Zmysłowa podróż

    15.02.2019 | Besuchsdatum: 31.01.2019

    Czy w tym pokoju czuć klimat Alicji z Krainy Czarów? Wg mojej oceny nie specjalnie. Nie uważam też, ze pokój jest dla grup średniozaawansowanych - to jest pokój dla początkujących. Duży plus za to, że zagadki rzeczywiście wymagają użycia większości zmysłów, ale przez cały czas miałem wrażenie, ze już gdzieś to widziałem. Osoby początkujące z pewnością bardziej docenią ten pokój. Osoby bardziej doświadczone po prostu przez niego przebiegną.
    W pokoju byliśmy w 6 osób i z początku wydawało się, że przy takiej liczbie będzie grało się dobrze, ale szybko się okazało, że połowa osób nie ma co robić.
    Na niewątpliwy plus zasługuje obsługa pokoju - nasz mistrz gry był wyjątkowo kulturalny i uprzejmy. Chciało się z nim rozmawiać.
    Reasumując - pokój dla grup początkujących. Osoby zaawansowane powinny poszukać czegoś innego.

  • Escape Room Spisek Kardynała

    Spisek Kardynała
    Room Escape
    Warszawa

    Jeden za wszystkich...

    14.02.2019 | Besuchsdatum: 27.01.2019

    Pierwszy pokój od Room Escape w nowej lokalizacji, który odwiedziliśmy. Po pierwsze jest ładnie. I to od samego wejścia do poczekalni. Przyjemnie się tam siedzi. Pokój również dopieszczony wizualnie. Mnóstwo przedmiotów nadających miejscu klimat. Zagadki fantastyczne, nietuzinkowe, dające dużo satysfakcji z rozwiązania.
    Obsługa pokoju rewelacyjna.
    Muszkieterów odwiedziliśmy w 3 osoby na różnym poziomie zaawansowania. Nikt się nie nudził, każdy miał coś do roboty i wszyscy dobrze się bawiliśmy. Na pewno odwiedzimy resztę, oferowanych przez nową filię Room Escape, pokoi.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 ... 8 9 10