Paulina F. 3

Paulina F. 3

Hallo, ich bin Paulina F. 3. Ich habe 10 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Thriller. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

10 Besucht

0 Geplant

Wanderer

34 Punkte

25
34 Pkt
50

Alle Bewertungen

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Pokoj godny polecenia!

07.10.18 | Besuchsdatum: 05.10.18

Glaubwürdige Bewertung

Swietny pokoj, zdecydowanie warty odwiedzenia. Fabula pokoju zdecydowanie na tak! Wszystkie zagadki bardzo zaskakujace. Wiekszosc zagadek nie spotykana w dotychczas odwiedzonych przez nas pokojach. Super pomysly, super ekipa, super klimat :) goraco polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Skarbiec
Skarbiec

Świetne kombinacje :)

30.09.18 | Besuchsdatum: 05.09.18

Goraco polecam pokoj! Super zagadki, wszystko logiczne i mozliwe do rozwiazania bez kombinowania. Pokoj zdecydowanie godny odwiedzenia :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room W Gęstwinie Morderczych Umysłów
W Gęstwinie Morderczych Umysłów

Groza

01.05.18 | Besuchsdatum: 30.04.18

Pokoj swietny! Nutka grozy dodala duzo emocji. Swietne zagadki, super atmosfera i pomyslowy pokoj :) goraco polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Napad na skarbiec Sknerusa
Napad na skarbiec Sknerusa

Super pomysl

23.04.18 | Besuchsdatum: 16.04.18

Glaubwürdige Bewertung

Pokoj jak dla nas srednio trudny :) duzy plus za pomysl i wykonanie bardzo duzej pracy w pokoju no i oczywiscie w sejfie :))

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Kanibal
Kanibal

Super zagadki!

22.01.18 | Besuchsdatum: 11.12.17

Pokoj od samego poczatku rozbudzil w nas niepokoj.. Zamkniete pomieszczenia wprawialy nas w niespokojny nastroj :) zagadki przyjemne i fo rozwiazania :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wyspa tajemnic
Wyspa tajemnic

Fajna przygodówka :)

22.01.18 | Besuchsdatum: 13.01.18

Ogolnie fajnie pomyslane :) pokoj mily przyjemny i przygodowy :) dobrze sie bawilismy i wyszlismy nawet sporo przed czasem :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Zakopani żywcem
Zakopani żywcem

Duzy plus :)

22.01.18 | Besuchsdatum: 05.07.17

Pokoj zaskakujacy szczegolnie po [SPOJLER] :) ekstra sprawdzenie dla par na wspolprace i porozumiewanie sie :) polecam!!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Seryjny morderca
Seryjny morderca

Swietny pokoj :)

22.01.18 | Besuchsdatum: 26.08.17

Pokoj pozornie cichy i bezpieczny oczywiscie okazal sie zaskakujacy :) element grozy przewidziany :) bardzo fajna atmosfera i pokoj na duzy plus :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Skazani na śmierć
Skazani na śmierć

Mega!!

22.01.18 | Besuchsdatum: 22.01.18

Super pokoj!! Swietne zagadki manualne i elektroniczne. Duzo myslenia i dobrze ze wydluzony czas :) mega pomyslane i duzo pracy wlozone :) wielki szacun i polecamy goraco :) czekamy moze na trzeci pokoj :) oba zwiedzone i odkryte :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Tajemnica Strychu
Tajemnica Strychu

Super, mega!!!

10.03.17 | Besuchsdatum: 10.03.17

Pokój? Super! Mega atrakcje, mega emocje! Straszny, ale ekscytujący. Na pewno godny polecenia i pochwalenia :) goraco polecam ten pokoj :) swietna atrakcja. Czekam na powstanie drugiego pokoju :) nasza ekipa bedzie jedna z pierwszych :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer