Monika M. 17

Monika M. 17

:) abc

18 Besucht

4 Geplant

Pfadfinder

79 Punkte

50
79 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Kopalnia węgla
Kopalnia węgla

Pomysł ciekawy, technicznie niedopracowany

12.02.20 | Besuchsdatum: 09.02.20

Glaubwürdige Bewertung

Pomysł na pokój bardzo ciekawy, piwnica urządzona w stylu kopalni.
Tylko jedna kłódka, reszta to elektrozamki. Niektóre otworzyliśmy niechcący, co popsuło przejście przez resztę pokoju, ponieważ rzeczy uznane za użyte w rzeczywistości użyte nie były.
Ciekawy pomysł na sposoby kryjówek, ponieważ trzeba wykorzystać takie rzeczy, które w większości pokojów są "zaklejone", takie jak [spojler].
Obsługa bardzo miła, nawet pomoc w zagadkach wypowiadana w sposób pozwalający na wczucie się w klimat.
Super zakończenie i ostatnia zagadka otwierająca drzwi :D

Allgemeine Note: 6/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Przeklęty Obraz
Przeklęty Obraz

wciągający klimat i super zaskoczenie

13.01.20 | Besuchsdatum: 10.01.20

Glaubwürdige Bewertung

Pokój od samego początku wciaga fabułą. Czujemy się zaintrygowani powodem zniknięcia bohaterów, a w pokoju czuje się odpowiedni klimat. Zakończenie również zaskakuje (a nawet straszy).
Poziom zagadek przeciętny, jeśli ktoś był w kliku innych pokojach raczej nic już nie zaskoczy (oprócz zakończenia fabuły).
Pokój na max 4-5 osób (byliśmy w 5 i już było to sporo).

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room ShowShank
ShowShank

Trudny

19.08.19 | Besuchsdatum: 03.08.19

Najtrudniejszy pokój, w którym byłam. Ilość zagadek dopasowana do ilości osób zamkniętych w pokoju. Stanowczo polecam, jednak w ubraniach, które można pobrudzić ;)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Sex room
Sex room

świetny na panieński/kawalerski

15.06.19 | Besuchsdatum: 06.06.18

Glaubwürdige Bewertung

Nic dodać nic ująć - fantastyczne rozpoczęcie panieńskiego/kawalerskiego. Zagadki fajne, nawet duża grupa osób się nie nudzi :D Polecam!

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Osadzeni w Bunkrze
Osadzeni w Bunkrze

bardzo przyzwoita klasyka :)

15.06.19 | Besuchsdatum: 13.06.19

Glaubwürdige Bewertung

Bardzo fajny poków, urozmaicony z elementami horror house'u. Pokój znajduje sie faktycznie w bunkrze, więc [spojler] i stare ściany "robią klimat". Tylko nie polecam niestety pokoju w upalne dni -dosłownie nie ma czym oddychać, do tego stopnia, że [spojler] musiałam na chwilę i przerwać rozwiązywanie zagadki bo brakowało mi powietrza... Jednak wrażenie pozostało jak najbardziej dobre. Polecam na 3 lub max 4 osoby. Fajna lokalizacja bardo blisko metra.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Interactive 2.0
Interactive 2.0

taka średniawka

07.06.19 | Besuchsdatum: 05.06.19

Pokój zupełnie bez kłódek, same elektryczne zabezpieczenia i zagadki. Zdawało się że ooo będzie super - coś nowego. Jednak poziom zagadek pozostawia wiele do życzenia z klimat pokoju nie wciąga za bardzo.

Allgemeine Note: 4/10

Game Master: 10/10

Klima: 6/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Cela nr 4
Cela nr 4

Fajny

27.04.19 | Besuchsdatum: 25.04.19

Fajny :) Moim zdaniem nietrudny. Miał mało rozpraszaczy, większość zagadki była "klasyczne" na kłódki lub numerki. Nic innowacyjnego, jednak naprawdę fajny klimat, a wszystko zorganizowane sprawnie i miło :) Były ze mną dwie osoby których był to pierwszy ER, i podobał im się bardzo. Dobry, żeby zobaczyć co i jak z ER :)

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Mała apokalipsa
Mała apokalipsa

OKEJ

07.03.18 | Besuchsdatum: 28.02.18

Glaubwürdige Bewertung

Pokój optymalny dla dwóch osób (na pewno nie jest to pokój dla osób z klaustrofobią). Estetyka pokoju trochę kuleje, ale różnorodność zadań to wynagradza. Fajny pomysł z zadaniem programistycznym - nie spotkałam się z tym w innych pokojach.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Świątynia Majów
Świątynia Majów

nic ciekawego

19.05.17 | Besuchsdatum: 20.04.17

Niestety nie jest to pokój, który będę polecać.
W pokoju nie czuć pasji i serca włożonego w pokój, a jedynie "czysty biznes".
Estetyka pokoju jest bez zarzutów, ale też bez nadmiernernego zachwytu.
Pokój zaczyna się dosyć prosto, w miarę upływu czasu zadania robią się coraz trudniejsze.
Bardzo fajne jest, że jedna osoba wchodzi związana, a rozwiązanie wcale nie jest pierwszym zadaniem do zrobienia.
W pokoju była ciekawa zadadka z zabawą w piasku, jednak większość zagadek nie zachwyca oryginalnością.
Uważam, że jak na taki pokój cena powinna być niższa.

Allgemeine Note: 6/10

Game Master: 8/10

Klima: 6/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Indiana
Indiana

Kupa śmiechu :)

13.04.17 | Besuchsdatum: 30.03.17

Glaubwürdige Bewertung

Pokój bardzo ciekawie robiony, poszczególne pomieszczenia różnią się wystrojem, co jest dużym plusem. Sporo "rozpraszaczy", zabierających czas, które nic nie wnoszą do rozwiązania (ale przez to utrudniają dojście do celu).
Jest dużo przestrzeni wiec można iść większą grupą. Zagadek również w bród, a ostatnia to mistrzostwo świata!

Kupa śmiechu :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Antwort der Firma {compr}

Dziękujemy za opinię.

Weiter anzeigen