radek1317
  • Escape Room Piraci

    Piraci
    Trapped
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Bardzo dobry pokój w niskiej cenie

    29.05.2019 | Besuchsdatum: 23.05.2019

    Pokój bardzo fajny i miły prowadzący. Zagadki średniozaawansowane, a niektóre trudne.
    W tej cenie to bardzo dobry pokój. Polecam wszystkim.

  • Escape Room Plan na włam

    Plan na włam
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Ucieczka zgodnie z planem :)

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 18.03.2018

    Niczym członek Ocean's Eleven trzeba oszukać elektronikę i krupiera, aby zdobyć główną nagrodę.

    Pokój wykonany starannie. Nadaje się dla średnio zaawansowanych graczy jak i dla bardzo doświadczonych.

    Polecam

  • Escape Room Obłęd

    Obłęd
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    This is Madness!!

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 18.03.2018

    Pokój super z mocnym nastawieniem na współpracę. Dodatkowo momentami czuć powiew grozy.
    Bardzo polecam

  • Escape Room Tajemnica Strychu

    Tajemnica Strychu
    Fabryka Czasu
    Bydgoszcz

    Strasznie fajny

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 17.03.2018

    Klimat czuć już od samego wejścia, a potem napięcie tylko rośnie jak u Hickoka.

    Polecam mimo że nie lubię się bać.

  • Escape Room Legende des Schwertes

    Legende des Schwertes
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Serdecznie polecam!

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 17.03.2018

    Pokój bardzo dobrze wykonany, podobnie jak Nautilus.
    Po wyjściu aż chce się obejrzeć Króla Artura ;)

    Bardzo miła obsługa, serdecznie pozdrawiam

  • Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda

    Nautilus: Podmorska Przygoda
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Zwiększyć zanurzenie!

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 17.03.2018

    Świetnie wykonany wystrój i dużo bardzo różnorodnych zagadek. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

  • Escape Room Zdrada w Breslau

    Zdrada w Breslau
    Exit19.pl
    Wrocław

    Glaubwürdige Bewertung

    Super :)

    25.03.2018 | Besuchsdatum: 24.03.2018

    Pokój bardzo klimatyczny. Mimo, że nie jest najnowszy to nadal trzyma poziom i wyznacza standardy dla innych pokoi.
    Polecam

  • Escape Room Czarny motylek

    Czarny motylek
    Fox O'clock
    Wrocław

    Wysoki poziom

    15.12.2017 | Besuchsdatum: 15.12.2017

    Bardzo polecam.
    Jest pewien dreszczyk emocji, aczkolwiek nie jest aż tak duży jak niektórzy opowiadają. Bardzo fajnie zbudowany pokój.

  • Escape Room Schizofrenium

    Schizofrenium
    Trapped
    Wrocław

    Świetny klimat!!

    18.07.2017 | Besuchsdatum: 04.07.2017

    Pokój był jednym z pierwszych we Wrocławiu, a mimo to ma swój niepowtarzalny klimat. Bardzo dużo różnorodnych zagadek powoduje, że można się nieźle napocić aby z niego wyjść.

  • Escape Room Wstęp wzbroniony

    Wstęp wzbroniony
    Time Of Mysteries
    Wrocław

    Bardzo dobry

    18.07.2017 | Besuchsdatum: 22.06.2017

    Świetny pokój dla początkujących graczy, choć można utknąć na niektórych zagadkach na dłużej.
    Obsługa obiecała, że podkręci poziom zatem polecam tam zajrzeć.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4