radek1317

radek1317

Rozwiązywanie zagadek mam we krwi :)

31 Besucht

6 Geplant

Pfadfinder

86 Punkte

50
86 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Piraci
Piraci

Bardzo dobry pokój w niskiej cenie

29.05.19 | Besuchsdatum: 23.05.19

Glaubwürdige Bewertung

Pokój bardzo fajny i miły prowadzący. Zagadki średniozaawansowane, a niektóre trudne.
W tej cenie to bardzo dobry pokój. Polecam wszystkim.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Plan na włam
Plan na włam

Ucieczka zgodnie z planem :)

25.03.18 | Besuchsdatum: 18.03.18

Niczym członek Ocean's Eleven trzeba oszukać elektronikę i krupiera, aby zdobyć główną nagrodę.

Pokój wykonany starannie. Nadaje się dla średnio zaawansowanych graczy jak i dla bardzo doświadczonych.

Polecam

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Obłęd
Obłęd

This is Madness!!

25.03.18 | Besuchsdatum: 18.03.18

Pokój super z mocnym nastawieniem na współpracę. Dodatkowo momentami czuć powiew grozy.
Bardzo polecam

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Tajemnica Strychu
Tajemnica Strychu

Strasznie fajny

25.03.18 | Besuchsdatum: 17.03.18

Klimat czuć już od samego wejścia, a potem napięcie tylko rośnie jak u Hickoka.

Polecam mimo że nie lubię się bać.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Legende des Schwertes
Legende des Schwertes

Serdecznie polecam!

25.03.18 | Besuchsdatum: 17.03.18

Pokój bardzo dobrze wykonany, podobnie jak Nautilus.
Po wyjściu aż chce się obejrzeć Króla Artura ;)

Bardzo miła obsługa, serdecznie pozdrawiam

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Nautilus: Podmorska Przygoda
Nautilus: Podmorska Przygoda

Zwiększyć zanurzenie!

25.03.18 | Besuchsdatum: 17.03.18

Świetnie wykonany wystrój i dużo bardzo różnorodnych zagadek. Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Zdrada w Breslau
Zdrada w Breslau

Super :)

25.03.18 | Besuchsdatum: 24.03.18

Glaubwürdige Bewertung

Pokój bardzo klimatyczny. Mimo, że nie jest najnowszy to nadal trzyma poziom i wyznacza standardy dla innych pokoi.
Polecam

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Czarny motylek
Czarny motylek

Wysoki poziom

15.12.17 | Besuchsdatum: 15.12.17

Bardzo polecam.
Jest pewien dreszczyk emocji, aczkolwiek nie jest aż tak duży jak niektórzy opowiadają. Bardzo fajnie zbudowany pokój.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Schizo
Schizo

Świetny klimat!!

18.07.17 | Besuchsdatum: 04.07.17

Pokój był jednym z pierwszych we Wrocławiu, a mimo to ma swój niepowtarzalny klimat. Bardzo dużo różnorodnych zagadek powoduje, że można się nieźle napocić aby z niego wyjść.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Wstęp wzbroniony
Wstęp wzbroniony

Bardzo dobry

18.07.17 | Besuchsdatum: 22.06.17

Świetny pokój dla początkujących graczy, choć można utknąć na niektórych zagadkach na dłużej.
Obsługa obiecała, że podkręci poziom zatem polecam tam zajrzeć.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Seite 1 von 4

Weiter anzeigen