Marek M. 5
  • Escape Room Godzina do zmroku

    Godzina do zmroku
    Ewakuacja
    Bydgoszcz

    Strach się bać

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Godzina do Zmroku była ostatnim pokojem na naszej trasie Bydgoskich ER i pierwszym od ekipy z Ewakuacji. Wrażenia? Na szczęście dobre, pokój mimo upływu lat ma w sobie pazur i klimat. Jeśli do tego dojdzie świetna rozmowna obsługa tworzy nam to pokój godny polecenia. Wystawić wyższej oceny nie mogłem że względu na dzisiejszą jakość i standardy obecnej generacji pokoi ale Godzine do Zmroku mogę z czystym sumieniem polecić i dla tych co lubią się bać i chcą spędzić mile czas w wampirzym klimacie, fajna fabuła i zagadkami. Pozdrawiam

  • Escape Room Plan na włam

    Plan na włam
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Oj słabiutko :(

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 09.11.2019

    Gdy wspominam pokoje od ekipy z Wyjścia Awaryjnego zawsze mam uśmiech na twarzy czy to Nautilus, W cieniu piramid czy Legenda Miecza to absolutny top dla każdego fana tego typu rozrywki. Jednak istnieje też druga gorsza strona medalu jakim właśnie jest Plan na Włam. Widać że pokój najlepsze lata ma już za sobą a o którym chciałbym jak najszybciej zapomnieć. Zastanawiałem się czy 4 nie jest za niska ocena ale gdyby nie fantastyczna obsługa pewnie byłoby jeszcze niżej. Pokój na tle innych ER nie wyróżnia się niczym szczególnym, jest mocno wyeksploataowany i nie pozostawia po sobie żadnego dobrego wrażenia. W mojej opinii powinien być albo zamknięty albo mocno zmodyfikowany pod dzisiejsze standardy które na szczęście Wyjście Awaryjne ma bardzo wysokie.

  • Escape Room Freakshow

    Freakshow
    Break The Brain
    Bydgoszcz

    Rozczarowanie

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 09.11.2019

    Co człowiek to inna opinia, co pokój to inne wrażenia....w naszym przypadku FreakShow był mocnym rozczarowaniem. Jak na pokój z przodu rankingu najlepszych ER w Polsce do odwiedzenia ten nie zaskoczył nas niczym ciekawym. Największym plusem był dla nas system podpowiedzi z którym nie spotkaliśmy się nigdzie indziej. Ciężko pisać coś więcej nie zdradzając szczegółów a najlepiej wybrać się samemu wyrabiakac własną opinjeie. By było jasne moje subiektywne odczucia nie stanowia hejtu w stronę właścicieli i osób tworzących pokoje dla Break the Brain jednakże mając na uwadze to ze mialem okazję być w waszych innych propozycjach (jak np. Obłęd) to FreakShow wypadł bardzo blado. Może czas na FreakShow 2 w lepszej ciekawsze formie?

  • Escape Room Superheroom

    Superheroom
    Mr Lock Escape Room
    Bydgoszcz

    Niech moc będzie z nami

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 09.11.2019

    Pokoju takiego jak ten nie ma w Polsce a zaangażowanie właściciela, jego energia która zaraza w mgnieniu oka to czysta radość obcowania w tematyce ER. Dawno nie widzialem takiego pasjonata w 100% oddanemu temu co robi. Widać to po samym pokoju który no co tu dużo mówić jest warty każdej mocy jaka posiadamy by ruszyć 4 litery i go odwiedzić jako must na liście pokoi które są przed nami do zrobienia. Dobra zabawa gwarantowana. Teraz nie ma wyjścia trzeba iść za ciosem i otworzyc Klątwę Czarnobrodego :)

  • Escape Room W cieniu piramid

    W cieniu piramid
    Wyjście Awaryjne
    Bydgoszcz

    Zdecydowany Top

    12.11.2019 | Besuchsdatum: 10.11.2019

    Wyjście awaryjne poraz kolejny udowadnia że wszystko czego się dotknie zamienia w sukces. Sukcesem w tym przypadku nie bez powodu jest najnowsza propozycja a mianowicie w cieniu piramid. Można się rozpisywać w samych superlatywach jak dobry jest to pokój ale myślę że najlepiej przekonać się o tym samemu nawet pokonując jak my pół Polski. Brawo i oby tak dalej a ja z niecierpliwością czekam na nadchodzące Metro. Pozdrawiam

  • Escape Room Lochy Króla Artura

    Lochy Króla Artura
    Exit19.pl
    Wrocław

    Przygoda w pięknym wydaniu

    15.07.2019 | Besuchsdatum: 12.07.2019

    Ach jak miło było tu znów wrócić ;) Exit19 to gwarancja najlepszej rozrywki i pewność dobrze ulokowanych w rozrywkę pieniędzy. Brzmi jak reklama? Owszem tak jest bo to zdecydowany TOP na Wrocławskim rynku jak i mając swoje doświadczenie również w Polsce. Dbałość o detale, przemyślane historie, świetne pomysły na zagadki, klimat obsługa i wiele więcej. Po raz kolejny czapki z głów i wielkie brawa dla was proszę Państwa ;)

  • Escape Room Wulkan na Madagaskarze

    Wulkan na Madagaskarze
    Exit19.pl
    Wrocław

    Archivbewertung

    Przygoda na Madagaskarze

    14.03.2019 | Besuchsdatum: 13.03.2019

    Pokój w mojej ocenie poprawny, fajny pomysł dobre wykonanie jednak mając odwiedzonych ponad 50 pokoi ani nie powala na kolana ani nie wywołuje efektu WOW. Zdecydowanie z perspektywy 3 dostępnych propozycji House of Crime w mojej ocenie ten wypada najbladziej. Jednak dla osób z mniejszym doświadczeniem czy takich które zaczynają dopiero przygodę z ER myślę że wypadnie zdecydowanie na plus. Zagadki nie są może wyjątkowo trudne jednak rozwiązuje się je przyjemnie, tło i dekorację stoją na wysokim poziomie a ekipa bardzo pomocna i ciekawa spostrzeżeń graczy już po samej rozgrywce. PS sprawdźcie dokładnie czy nie wystają gdzieś ostre krawędzie zwłaszcza te metalowe bo znów poleje się krew ;)

    Antwort Exit19.pl

    Hej, dzięki za kolejną wizytę, przykro nam z powodu tego ukłucia w palec, nie zauważyliśmy tej wszywki. Jest już oczywiście usunięta.

  • Escape Room Hostel na Paharganju

    Hostel na Paharganju
    House of game
    Wrocław

    Z wizytą w Indiach po biały róg

    17.01.2019 | Besuchsdatum: 16.01.2019

    Pokój zdecydowanie warty uwagi w którym w umiejętny sposób można przenieść się do Indii oraz poczuć ich zapach, kolor oraz rozwiązać w 90 minut szereg pomysłowych a czasem nietuzinkowych zagadek. Wymagana jest współpraca i spostrzegawczość. Zagadki dobrze oddają klimat zadania z którym przyjdzie nam się zmierzyć, obsługa na duży plus. Nie jest to pokój na pierwszy raz ani też jeden z moich ulubionych w których byłem niemniej zachęcam każdego fana ER do przekonania się jak hinduska przygoda wypada na tle innych nie tylko wrocławskich pokojów zagadek. Pozdrawiam.

  • Escape Room Klątwa Skarbu Majów

    Klątwa Skarbu Majów
    Exit19.pl
    Wrocław

    Majowie byliby z was dumni

    10.10.2018 | Besuchsdatum: 10.10.2018

    Jak śpiewała Edyta Bartosiewicz 4 pokoje, 4 pokoje pokaże wszystkie wam...no i właśnie dzisiaj miałem okazje ze swoją ekipą odwiedzić ostatnią najświeższą z waszych propozycji jakim jest Klątwa Skarbu Majów i jak zwykle się nie zawiodłem. Ciężko chwalić za to samo non stop bo po obłędnym Obłędzie ilość wylanych przezemnie pochwał musiała osiągnąć pewne maksimum stąd też Majowie są pokojem bardzo dobrym z kategorii must see ale moim zdaniem nie najlepszym w ofercie Exit19.pl. Pokój idealnie wpasowany w temat ze świetnymi pomysłami na zagadki, mechanizmami, oprawą audio, rekwizytami, obsługą itd. itd. Nie za trudny nie za łatwy taki w sam raz :) może nie na pierwszy raz ale na pewno wizyta w nim to dobrze wydane pieniądze. Osiągnęliście już taki poziom tworzeniu pokoi że obok ekipy z Fox O'Clock robicie to we Wrocławiu najlepiej. Dla mnie chyba jedyny minus to system podpowiedzi, skoro tak jak wspomniałem jesteście najlepsi to zamiast krótkofalówek przydałoby się coś ekstra innego. Cóż dalej? Kto nie był niech rezerwuje czas i przybywa poczuć w 60 minut klątwę na własnej skórze a ja pozdrawiam was serdecznie oczekując na kolejne pokojowe propozycje ;)

  • Escape Room Inferno

    Inferno
    Portal Escape Games
    Łódź

    Pukając do bram piekielnych

    27.08.2018 | Besuchsdatum: 02.03.2018

    Bardzo przyjemny pokój w klimacie filmu Constantine, na pewno nie na pierwszy raz i zdecydowanie dla większych grup już z pewnym ERowym doświadczeniem. Zagadki bardzo fajnie wpasowują się w fabułę, muzyka i wystrój dobrze dopełnia całości. W razie kłopotów załoga Pokoju Zagadek jest bardzo pomocna. Zdecydowanie polecam.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3 4 5 6