Wioleta Ł.

Wioleta Ł.

Hallo, ich bin Wioleta Ł.. Ich habe 34 Escape Rooms besucht. Meine Lieblingskategorie ist Abenteuer. Ich lade dich herzlich ein, mein Profil durchzulesen. Folge mir oder schreibe mir eine Nachricht, um über Escape Rooms sprechen zu können.

34 Besucht

3 Geplant

Pfadfinder

73 Punkte

50
73 Pkt
100

Alle Bewertungen

Escape Room Tesla
Tesla

Żal rozstania

05.03.19 | Besuchsdatum: 15.02.19

Archivbewertung

Jesteśmy równie zadowoleni z Tesli jak i z Testamentu. Bardzo żałuję, że właściciele nie będą rozkręcać się dalej. Zagadki były logiczne, było ich wystarczająco dużo. Pokój bardzo spójny. Tesla nas wciągnął w swoją grę. Jedna zagadka nas pokonała przez nieuważne czytanie tekstu, tak więc pamiętajcie, ze nic nie jest bez znaczenia.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wojna Gangów
Wojna Gangów

Dla mniej doświadczonych

18.11.18 | Besuchsdatum: 18.11.18

Glaubwürdige Bewertung

Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, że pokój jest lepszy dla mniej doświadczonych. Wystrój i temat super. Zagadek jest niewiele, ale są ciekawe.. Pokój jest wart odwiedzenia.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Polski Skarbiec
Polski Skarbiec

Wielkie WOW

17.11.18 | Besuchsdatum: 19.10.18

Glaubwürdige Bewertung

Zgadzam się w pełni z poprzednimi komentarzami. Wielkie WOW od samego początku. Super zagadki, super wystrój. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pokoju.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 8/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Grobowiec smoka
Grobowiec smoka

Smok jest blisko

18.09.18 | Besuchsdatum: 08.09.18

Potwierdzam poprzednie opinie. Super wystrój, scenografia, pomysl fantastyczne zagadki. Całość była bardzo spójna. Zagadki nie są liniowe. Naprawdę polecam ten pokój. I potwierdzam minus który już pojawił się w komentarzach, że za szybko idzie podpowiedz za podpowiedzią. Pokój naprawde zasluguje na miejsce w TOP.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Napad na Muzeum
Napad na Muzeum

Po nitce do kłębka

06.06.18 | Besuchsdatum: 04.05.18

Zagadek całkiem sporo, bardzo przyjemne i faktycznie ułożone w logiczny ciąg. Klimatu muzeum faktycznie brakowało, ale kiedy zaczął gonić nas przestaliśmy zwracać na to uwagę. Zadania końcowe zdecydowanie bardziej nam przypadły do gustu, zabawa zaczęła również nabierać większego tempa. Pozdrowienia dla dziewczyny z obsługi :)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Testament
Testament

Pozdrowienia od wujka Mordechaja

06.02.18 | Besuchsdatum: 05.02.18

Archivbewertung

Jestem zachwycona tym pokojem - historią i wystrojem. Nie ma tam zbędnych elementów. Przemyślany pokój w najmniejszym szczególe. Dużo kłódek, jednak niech was to nie zmyli, większość kłódek zobaczycie pierwszy raz. Panowie z obsługi przemili, nie mogę doczekać się kolejnego spotkania przy okazji otwarcia kolejnego pokoju. Ogromny plus za przygotowanie się do każdego spotkania indywidualnie :)

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Pogrzebani
Pogrzebani

100 stóp pod ziemią

06.02.18 | Besuchsdatum: 01.01.18

Klimat niesamowity, nie ma drugiego miejsca, które przed wejściem wzbudza tyle emocji. Jednak szybko okazuje się, że nie ma się czego bać, skrzynie nie są takie straszne jak się wydaje na początku. Właściciel fantastyczny. Pokój faktycznie trudny, dodatkowo dość specyficzny temat, który nam nie przypadł do gustu. Jednak polecam wszystkim, warto zmierzyć się z samym sobą.

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Escape Room Krypta
Krypta

Przyjemny dla małej grupy

10.10.17 | Besuchsdatum: 07.10.17

Doceniam bardzo osoby, które opowiadając historię wprowadzającą wczuwają się w nią. W wielu pokojach po prostu puszczany jest krótki film, ale nie tutaj. Poziom trudności łatwy - idealny dla początkujących lub dwu osobowych grup. Zagadki bardzo przyjemne, faktycznie mało elektroniki, ale zupełnie nie odbiera to przyjemności z gry. Pokój przemyślany, liniowy. Duży plus za manualne zagadki.

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 9/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Statek Kosmiczny - Misja na Marsa
Statek Kosmiczny - Misja na Marsa

Super

19.04.17

Super i naprawdę trudny pokój. Wystrój WOW.

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr schwer

Antwort der Firma {compr}

Dziękujemy i zapraszamy do duszka..;-) Nie ma tam tyle elektroniki, ale mamy często opinie że było jeszcze lepiej jak w statku..;-)

Escape Room Dom mordercy
Dom mordercy

Mieszane uczucia...

19.04.17 | Besuchsdatum: 18.04.17

Zgadzam się z poprzednikami, pokój nie jest wcale straszny, ale zarazem jest z klimatem. Osobiście irytowała mnie trochę czcionka, którą były pisane komunikaty. Pokój faktycznie bez kłódek, wymagający spostrzegawczości i kojarzenia faktów.
Wg nas wśród zagadek panował pewien chaos.
Pan z obsługi bardzo miły jednak jak prosiliśmy o podpowiedź musieliśmy wprowadzić Pana na jakim jesteśmy etapie, aby jego podpowiedź była użyteczna. Mimo wszystko nie jesteśmy rozczarowani. Polecam.

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 8/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Weiter anzeigen