Wioleta Ł.
  • Escape Room Tesla

    Tesla
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Archivbewertung

    Żal rozstania

    05.03.2019 | Besuchsdatum: 15.02.2019

    Jesteśmy równie zadowoleni z Tesli jak i z Testamentu. Bardzo żałuję, że właściciele nie będą rozkręcać się dalej. Zagadki były logiczne, było ich wystarczająco dużo. Pokój bardzo spójny. Tesla nas wciągnął w swoją grę. Jedna zagadka nas pokonała przez nieuważne czytanie tekstu, tak więc pamiętajcie, ze nic nie jest bez znaczenia.

  • Escape Room Wojna Gangów

    Wojna Gangów
    Escape Room BANK
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Dla mniej doświadczonych

    18.11.2018 | Besuchsdatum: 18.11.2018

    Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, że pokój jest lepszy dla mniej doświadczonych. Wystrój i temat super. Zagadek jest niewiele, ale są ciekawe.. Pokój jest wart odwiedzenia.

  • Escape Room Polski Skarbiec

    Polski Skarbiec
    FunEscape
    Warszawa

    Glaubwürdige Bewertung

    Wielkie WOW

    17.11.2018 | Besuchsdatum: 19.10.2018

    Zgadzam się w pełni z poprzednimi komentarzami. Wielkie WOW od samego początku. Super zagadki, super wystrój. Jestem pod ogromnym wrażeniem tego pokoju.

  • Escape Room Grobowiec smoka

    Grobowiec smoka
    Escapers
    Warszawa

    Smok jest blisko

    18.09.2018 | Besuchsdatum: 08.09.2018

    Potwierdzam poprzednie opinie. Super wystrój, scenografia, pomysl fantastyczne zagadki. Całość była bardzo spójna. Zagadki nie są liniowe. Naprawdę polecam ten pokój. I potwierdzam minus który już pojawił się w komentarzach, że za szybko idzie podpowiedz za podpowiedzią. Pokój naprawde zasluguje na miejsce w TOP.

  • Escape Room Napad na Muzeum

    Napad na Muzeum
    Open The Lock
    Puławy

    Po nitce do kłębka

    06.06.2018 | Besuchsdatum: 04.05.2018

    Zagadek całkiem sporo, bardzo przyjemne i faktycznie ułożone w logiczny ciąg. Klimatu muzeum faktycznie brakowało, ale kiedy zaczął gonić nas przestaliśmy zwracać na to uwagę. Zadania końcowe zdecydowanie bardziej nam przypadły do gustu, zabawa zaczęła również nabierać większego tempa. Pozdrowienia dla dziewczyny z obsługi :)

  • Escape Room Testament

    Testament
    Tkalnia Zagadek
    Radom

    Archivbewertung

    Pozdrowienia od wujka Mordechaja

    06.02.2018 | Besuchsdatum: 05.02.2018

    Jestem zachwycona tym pokojem - historią i wystrojem. Nie ma tam zbędnych elementów. Przemyślany pokój w najmniejszym szczególe. Dużo kłódek, jednak niech was to nie zmyli, większość kłódek zobaczycie pierwszy raz. Panowie z obsługi przemili, nie mogę doczekać się kolejnego spotkania przy okazji otwarcia kolejnego pokoju. Ogromny plus za przygotowanie się do każdego spotkania indywidualnie :)

  • Escape Room Pogrzebani

    Pogrzebani
    SHOW ESCAPE
    Warszawa

    100 stóp pod ziemią

    06.02.2018 | Besuchsdatum: 01.01.2018

    Klimat niesamowity, nie ma drugiego miejsca, które przed wejściem wzbudza tyle emocji. Jednak szybko okazuje się, że nie ma się czego bać, skrzynie nie są takie straszne jak się wydaje na początku. Właściciel fantastyczny. Pokój faktycznie trudny, dodatkowo dość specyficzny temat, który nam nie przypadł do gustu. Jednak polecam wszystkim, warto zmierzyć się z samym sobą.

  • Escape Room Krypta

    Krypta
    Escape Game Warszawa Stare Miasto
    Warszawa

    Przyjemny dla małej grupy

    10.10.2017 | Besuchsdatum: 07.10.2017

    Doceniam bardzo osoby, które opowiadając historię wprowadzającą wczuwają się w nią. W wielu pokojach po prostu puszczany jest krótki film, ale nie tutaj. Poziom trudności łatwy - idealny dla początkujących lub dwu osobowych grup. Zagadki bardzo przyjemne, faktycznie mało elektroniki, ale zupełnie nie odbiera to przyjemności z gry. Pokój przemyślany, liniowy. Duży plus za manualne zagadki.

  • Escape Room Statek Kosmiczny - Misja na Marsa

    Statek Kosmiczny - Misja na Marsa
    Quest Room
    Warszawa

    Super

    19.04.2017

    Super i naprawdę trudny pokój. Wystrój WOW.

    Antwort Quest Room

    Dziękujemy i zapraszamy do duszka..;-) Nie ma tam tyle elektroniki, ale mamy często opinie że było jeszcze lepiej jak w statku..;-)

  • Escape Room Dom mordercy

    Dom mordercy
    Black Cat Escape Room
    Warszawa

    Mieszane uczucia...

    19.04.2017 | Besuchsdatum: 18.04.2017

    Zgadzam się z poprzednikami, pokój nie jest wcale straszny, ale zarazem jest z klimatem. Osobiście irytowała mnie trochę czcionka, którą były pisane komunikaty. Pokój faktycznie bez kłódek, wymagający spostrzegawczości i kojarzenia faktów.
    Wg nas wśród zagadek panował pewien chaos.
    Pan z obsługi bardzo miły jednak jak prosiliśmy o podpowiedź musieliśmy wprowadzić Pana na jakim jesteśmy etapie, aby jego podpowiedź była użyteczna. Mimo wszystko nie jesteśmy rozczarowani. Polecam.

Mehr Bewertungen anzeigen: 1 2 3