beras77

beras77

Escapy uzależniają... na szczęście pozytywnie;)

274 Besucht

0 Geplant

Globetrotter

262 Punkte

225
262 Pkt
300

Alle Bewertungen

Escape Room Underworld
Underworld

Przemienienie;))

14.09.20 | Besuchsdatum: 13.09.20

Fajny pokój, naszpikowany elektroniką co jest zdecydowanie na plus. Co prawda zrobił mniejsze wrażenie niż poprzednie części, ale i tak pozwolił świetnie się pobawic. Niezbyt łatwe zagadki, współpraca, mroczny klimat... to zachęca:) polecamy!

Bewertung melden

Allgemeine Note: 9/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room Rodzina Addamsów
Rodzina Addamsów

Fester odnaleziony:))

14.09.20 | Besuchsdatum: 12.09.20

Świetny pokój w którym można poczuć się jak na planie filmowym :) Co prawda początek nam nie przypasował, logicznie nic nie składało się, ale jak już ruszyliśmy to do końca:) Motyw który przestraszył jedną z nas był chyba najśmieszniejszy:)) Fajne zagadki które angażowały całą grupę:) 'Potykacze' irytujące, ale niestety oryginalne;))) polecam wszystkim! Nie trzeba się bać:)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Schwer

Escape Room American School Story
American School Story

Szkolne przygody:))

14.09.20 | Besuchsdatum: 13.09.20

Ciekawe połączenie er i przygody innego rodzaju. Wspaniałaaaa Mistrzyni Gry! No trzeba mieć umiejętności by tak grę prowadzić:))) Na szczęście nie interweniowała cały czas, bo wtedy nie byłoby swobody. Co prawda my aż tak nie lubimy fabuły w pokojach, ale tu była kluczowa. Co do wystroju to fajny, choć niektóre elementy wydawały sie jakby wzięte "od czapy", taki trochę chaos. Mimo to polecam, szczególnie dla Mistrzyni:))

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Pinokio
Pinokio

I kto tu kłamie?:)

14.09.20 | Besuchsdatum: 13.09.20

Ładny pokój, wystrój pasujący do historii choć aż trochę przeładowany. Zagadki fajne najczęściej pasujące fabularnie. Nie za trudne, więc każdy się pobawi. Polecam:)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 10/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Escape Room Lochy Króla Artura
Lochy Króla Artura

Królu przybywamy;)

14.09.20 | Besuchsdatum: 12.09.20

Wspaniały! Pokój w moim naszym ulubionym klimacie. Wykonany przepięknie, a zagadki dopasowane idealnie. Już byliśmy w wielu pokojach tego typu, ale ten jest w czołówce;) Logiczne zagadki, które zaangażowały całą grupę, sporo zabawy, trochę kombinowania;) Praktycznie jedna podpowiedź tylko przez gapiostwo, a poza tym pokój na poziomie średni/trudny, zależy od grupy. Nam podpasował bardzo;) Warto odwiedzać takie miejsca, bo to jest już inny wymiar rzeczywistości escapowej - przeniesienie w czasie;) Polecam!!!

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Klątwa Skarbu Majów
Klątwa Skarbu Majów

Majowie na czasie;)

14.09.20 | Besuchsdatum: 12.09.20

Mimo, że obsługa trochę narobiła zamieszania z naszą rezerwacją, to ostatecznie nie straciliśmy tego pokoju i udało się zagrać;) I dobrze, bo byśmy stracili fajną zabawę. Mimo, że nie był to najlepszy pokój w tej tematyce w jakim byliśmy to na pewno zagadki nas wciągnęły. Nie były za trudne, dzięki czemu miło się przechodziło z etapu na etap. Wystrój jest ok, sposób odliczania czasu genialny:) Polecam ;)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 10/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda
Wehikuł Czasu - Tajemnica Leonarda

Leonardo nas nie oszuka;))

14.09.20 | Besuchsdatum: 12.09.20

Nowa lokalizacja firmy już sama w sobie jest świetna, w klimacie jaki lubimy. Drzwi do er są kolejną ciekawostką. Jeszcze nie jesteś w środku a już wiesz, że będzie fajnie;) I nie ma tu pomyłki! W środku było mrocznie, miło i pracowicie:) Każdy miał co robić, na plus zagadki łączące całą grupę - te są chyba najfajniejsze i zawsze jest ich za mało;( Wykonanie na najlepszym poziomie, nie ma się do czego doczepić;) Jeden motyw był już nam znany z innego pokoju o tej tematyce, ale to w ogóle nie przeszkadza. Bez podpowiedzi wyszliśmy w dobrym czasie, ale polecam grupom nie na 1 raz. Warto się tu pobawić;)

Bewertung melden

Allgemeine Note: 10/10

Game Master: 10/10

Klima: 10/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Domek w górach
Domek w górach

Górska chatka:)

31.07.20 | Besuchsdatum: 31.07.20

Generalnie fajny pokój. Zagadki dość logiczne, bylo o wiele wiecej pracy niz w Celi. Roznorodne łamigłówki, łączące kilka elementów, duży to plus. Wystrój fajny, bogaty:) myśle ze to milo spędzony czas:) jedynie duży minus za to ze słychac ekipę z poczekalni i pokoju obok.. slychac dosłownie slowo w słowo. Gdybyśmy szli potem do pokoju gdzie oni byli to byłoby szkoda:/ za to musze obniżyc ocene:(

Allgemeine Note: 7/10

Game Master: 6/10

Klima: 8/10

Schwierigkeitsgrad: Mittel

Escape Room Cela
Cela

Ucieczka z więzienia:)

31.07.20 | Besuchsdatum: 31.07.20

Szczerze mówiąc po małym miasteczku, nastawionym na turystów, spodziewaliśmy sie czegos słabszego (złe nadmorskie doświadczenia). A tu bylo przyjemnie, zagadki niezbyt trudne, w 2 osoby wyszliśmy w 30min, czyli minuta do rekordu zabrakła. Wystrój ubogi, choc w klimacie. Zagadki bez elektroniki ale w 2 osoby mieliśmy co pokombinować. Polecam wczasowiczom!

Allgemeine Note: 6/10

Game Master: 10/10

Klima: 7/10

Schwierigkeitsgrad: Sehr leicht

Escape Room W Krainie Czarów
W Krainie Czarów

Zaczarowany świat:)

19.07.20 | Besuchsdatum: 19.07.20

Bardzo fajny pokój dla wszystkich, początkujący i zaawansowani mogą się pobawić ;) Trochę elektroniki, troche zadan manualnych, bardzo dobre wejście :) Roznorodnosc- jako duza zaleta;) Estetycznie wykonany, choc widac tez ślady zużycia. Najważniejsze że uśmiech nie schodził z ust przez cale 40/60min:) ps. Obnizam ocene obsludze za brak zorganizowania i zapomnienie o nas, jednakze miła Pani naprawila wrażenie:)

Allgemeine Note: 8/10

Game Master: 7/10

Klima: 9/10

Schwierigkeitsgrad: Leicht

Seite 1 von 22

Weiter anzeigen